Зачинено Тонні Хевву. Переборщує зі своїми правами.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
268
Реакції
137
Бали
48
Тонні Хевву. Переборщує зі своїми правами. Посадив Ярослава Кузьменка за дм кар якого не було, дав мут за оск адміністрації якої не було, і писав йому що посаде в бан. Весь час слідкує хіба за декілками людей, має багато скарг, Хочу створити петицію на його знаття. І я впевнений що підтримає дуже багато людей!

Дарі Отаманова

Південна Україна | Z/L Sacred
Активний гравець
Реєстрування
17 Тра 2023
Дописи
1,185
Реакції
279
Бали
223
Тонні Хевву. Переборщує зі своїми правами. Посадив Ярослава Кузьменка за дм кар якого не було, дав мут за оск адміністрації якої не було, і писав йому що посаде в бан. Весь час слідкує хіба за декілками людей, має багато скарг, Хочу створити петицію на його знаття. І я впевнений що підтримає дуже багато людей!
Погоджуюсь!!!

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Вітаю.

Наразі ви склали скаргу на адміністратор не прикріпивши абсолютно ніяких доказів стосовно його порушень. Ви вказали, що адміністратор видавав покарання гравцям з яким вони не згодні, з їх сторони я не бачу скаргу в даному розділі.

Для прийняття будь-якого рішення про видачу покарання або зняття адміністратора гравець повинен надати всі докази, та повністю описати порушення які коїв адміністратор на своїй посаді.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі