Денис Олександрович
Слідкуючий за неоф. організаціями
- Реєстрування
- 25 Сер 2022
- Дописи
- 451
- Реакції
- 178
- Бали
- 43
Ваш ігровий нік: Денис Олександрович
Ігровий нік адміністратора: Тоні Хоффман
Причина покарання: Нон рп. Линк на жб
forum.ukraine-gta.com.ua
Пересмотрите мое "нурушение"
Что значит?
Ви, отримаєте покарання за NonRP та як почали стріляти із-за керма, а в реальності при такій віддачі автомата це не зовсім можливо.
Машина катилась по инерции 5 км в час 1-2 секунды. В реальной жизни я могу вам показать что в таких условиях можно стрелять.
Я не стрелял из за руля когда я ехал.
Второе - а не слишком ли слабое наказание за такие оскорбления , или как выдаются наказания?
Видел людт улетали в бан на 7 дней за пару слов мата , а тут сплошные оскорбления от игрока и мут. Вы серьёзно?
Дата видачі покарання: 08.12.2022
Скриншот видачі покарання:
Ігровий нік адміністратора: Тоні Хоффман
Причина покарання: Нон рп. Линк на жб
Схвалено - Ярослав Дмитерчук
Ваш нікнейм: Денис Олександрович Нікнейм гравця: Ярослав Дмитерчук Дата порушення: 08.12.2022 Опишіть ситуацію: ДМ-ЗЗ, ОСК, потім приїхав до МОЗ і почав знову ОСК та вийшов з гри нон рп Скріншот/відео від свого обличчя:
Пересмотрите мое "нурушение"
Что значит?
Ви, отримаєте покарання за NonRP та як почали стріляти із-за керма, а в реальності при такій віддачі автомата це не зовсім можливо.
Машина катилась по инерции 5 км в час 1-2 секунды. В реальной жизни я могу вам показать что в таких условиях можно стрелять.
Я не стрелял из за руля когда я ехал.
Второе - а не слишком ли слабое наказание за такие оскорбления , или как выдаются наказания?
Видел людт улетали в бан на 7 дней за пару слов мата , а тут сплошные оскорбления от игрока и мут. Вы серьёзно?
Дата видачі покарання: 08.12.2022
Скриншот видачі покарання: