- Реєстрування
- 7 Вер 2022
- Дописи
- 923
- Реакції
- 778
- Бали
- 113
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Нікнейм гравця:
Тоні Сакура #68986
2. Особистий нікнейм:
Маркус Дефо #6541
3. Суть скарги:
В мене по встрічці влітає MAN. Після того, як я його вбив, він почав жорстоко ображати мене та мою сім'ю. Це є порушенням правил проекту пункт 6.6, 6.7, 6.11, 6.12. Бачу порушення зі своєї сторони, а саме MG. Готовий отримати покарання, якщо треба.
4. Докази (скріншот/відео):
Клац
5. Дата порушення: 1
7.10.2023
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Нікнейм гравця:
Тоні Сакура #68986
2. Особистий нікнейм:
Маркус Дефо #6541
3. Суть скарги:
В мене по встрічці влітає MAN. Після того, як я його вбив, він почав жорстоко ображати мене та мою сім'ю. Це є порушенням правил проекту пункт 6.6, 6.7, 6.11, 6.12. Бачу порушення зі своєї сторони, а саме MG. Готовий отримати покарання, якщо треба.
4. Докази (скріншот/відео):
Клац
5. Дата порушення: 1
7.10.2023
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------