Відмовлено Тоні Харрісон та Міша Мальтаро//Не згоден з покаранням//Для ГА та ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олексій Хоффман

Старший Адміністратор
Реєстрування
24 Бер 2023
Дописи
807
Реакції
397
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора:Тоні Харрісон та Міша Мальтаро
  2. Особистий нікнейм:Олексій Хоффман
  3. Суть скарги:Коли я зі своїм О/С знаходився на ВЧ,Тоні Харрісон змінивши собі нік знаходився в ЗСУ,хоча він слідкуючий за НПУ Д.На скільки мені відомо,це заборонено.Тоні пошикував людей в одну шеренгу,навіть мій О/С,після чого почав проводити "лекції".В той момент я стояв позаду нього та хотів увімкнути анімацію "Вітання протягнутою рукою" але випадково увімкнув "Справити природні потреби" та одразу її вимкнув.Після цієї ситуації я одразу вибачився перед Тоні,але Міша Мальтаро подав форму на видачу покарання.Після чого "Роман Войтенко" видав мені покарання одразу,чим зіпсував мені історію покарань.Прошу прийняти міри стосовно цього.Я хочу піти на адмінку,але деякі адміністратори намагаються зіпсувати цю можливість.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тиць
  5. Дата походження:04.10.2024

Тоні Харрісон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2023
Дописи
801
Реакції
296
Бали
123
Вітаю, скарга написана на мене, тому спробую пояснити вас деякі деталі, так. Я слідкуючий за НПУ Д і був в ролі Підполковника ЗСУ як рп гравець ( це не забороняєтся ніяким регламентом та правилами адміністратора). Я пошикував весь МВС в одну шеренгу для підтримання захисту та безпеки БК (примусово там ніхто не стояв) - доказом цього являється що ви були не в ній а позаду мене. Так я провів лекцію по субординації і в цьому не бачу нічого поганого, так як мій досвід на керівних посадах у фракціях дозволяє мені ділитись своїм досвідом з гравцями, також ніхто не заставляв її слухати, це було добровільне рішення інших гравців, Ви використали анімацію з метою пригнічення гідності, можливо з вашої сторони це була випадковість, ну з моєї точки зору це було цілеспрямовано, мене це образило тому вам адміністратор Міша Мольтаро видав покарання згідно загальними правилами Ukraine GTA. ( також вибачень я ваших не чув) Так Адміністратор Ярослав Кокосін видав вам покарання з змінним ніком, це простий людський фактор, ну ця помилка була одразу помічена та вам зроблена була перевидача, за це ми приносим вибачення. Стосовно того що ви написали ".Я хочу піти на адмінку,але деякі адміністратори намагаються зіпсувати цю можливість." - Вибачте якщо у вас склалась така думка, но ні в мене ні в інших адміністраторів немає такої мети, ми раді бачити в свої команді кожного хто цього правда прагне та поважає правила нашої гри.
Очікуєм відповіді від ГА/ЗГА

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

Ви ціленаправлено підійшли зі спини, та використали анімацію.
Покарання було перевидано буквально через 2 хвилини, це ніяк не буде впливати на ваше призначення на посаду адміністратора.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі