Павло Набанов 🧏🏽♂️
L.Nabanov
- Реєстрування
- 15 Лип 2023
- Дописи
- 174
- Реакції
- 691
- Бали
- 98
- Нікнейм адміністратора: Тоні Харісон
- Особистий нікнейм: Павло Набанов
- Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація! Сьогодні сталась наступна ситуація! Я рухався в сторону біз вару як тут мене відкидає Адміністратор Тоні Харісон по причині ПГ Скарга на форумі, переглянувши скаргу яка була подана на мене хочу зауважити наступне! Даний Адміністратор розгядає скаргу яка більше 2х хвилин і без тайм кодів! Жмяк Там є тайм коди но після перегляду скарги ці тайм коди є не зрозумілі і я хочу зрозуміти як даний адміністратор розглянув скаргу? Також переглянувши вердикт від даного адміністратора я замітив наступний текст Жмяк Даний адміністаратор важає ПГ в тому що я побіг до людини під час тулева хотя є прописані правила у яких сказано що PG а саме ПоверГеймінг
7.8 "PG" - Powergaming - Уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження.
Примітка: 1 гравець держ. орг. = 2 гравцям неоф. орг.
Приклад: Якщо три (і більше) гравця відкривають вогонь по одній особі, то ця особа може відбиватись. Особа вправі дістати зброю та почати стрільбу у відповідь.
Я не розумію де даний адміністратор прочитав то що під час тулева коли я біжу до людини це рахується як пг? під час того як біг до даного гравця замітив наступне як даний гравець знаходився за машиною і по мені не проходив урон! так як стався розинхрон! Прошу перерозгляд скарги більш компетнішим адміністратором - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Жмяк
- Дата походження: 30.06