Відмовлено Тоні Харісон//некомпетність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
174
Реакції
691
Бали
98
  1. Нікнейм адміністратора: Тоні Харісон
  2. Особистий нікнейм: Павло Набанов
  3. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація! Сьогодні сталась наступна ситуація! Я рухався в сторону біз вару як тут мене відкидає Адміністратор Тоні Харісон по причині ПГ Скарга на форумі, переглянувши скаргу яка була подана на мене хочу зауважити наступне! Даний Адміністратор розгядає скаргу яка більше 2х хвилин і без тайм кодів! Жмяк Там є тайм коди но після перегляду скарги ці тайм коди є не зрозумілі і я хочу зрозуміти як даний адміністратор розглянув скаргу? Також переглянувши вердикт від даного адміністратора я замітив наступний текст Жмяк Даний адміністаратор важає ПГ в тому що я побіг до людини під час тулева хотя є прописані правила у яких сказано що PG а саме ПоверГеймінг
    7.8 "PG" - Powergaming - Уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження.
    Примітка: 1 гравець держ. орг. = 2 гравцям неоф. орг.
    Приклад:
    Якщо три (і більше) гравця відкривають вогонь по одній особі, то ця особа може відбиватись. Особа вправі дістати зброю та почати стрільбу у відповідь.
    Я не розумію де даний адміністратор прочитав то що під час тулева коли я біжу до людини це рахується як пг? під час того як біг до даного гравця замітив наступне як даний гравець знаходився за машиною і по мені не проходив урон! так як стався розинхрон! Прошу перерозгляд скарги більш компетнішим адміністратором
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Жмяк
  5. Дата походження: 30.06

Тоні Харрісон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2023
Дописи
801
Реакції
296
Бали
123
Вітаю! Вибачте якщо я завадив вам у битві за бізнес так як я не знав що він у вас йде. Спробую пояснити вам деякі моменти з розгляду на скаргу за яку ви отримали покарання: Була скарга написана на вас а саме на порушення загальних правил проєкту "RK" Но доказати це гравець не зміг. Пояснення написано під скаргою Тут Но удалось доказати "PG" Чому ж я його видав та де я помітив це порушення? Поясню:
Якщо людина біжить на іншу людину без ніякого захисту і прямо під постріли, то результат буде залежати від багатьох факторів, зокрема, точності стрільця, типу зброї, відстані між людьми та життєво важливих органів, в які можуть потрапити кулі. Ось можливі сценарії:
1. Миттєва смерть або важке поранення: Якщо кулі потраплять у життєво важливі органи (серце, мозок, великі артерії), то миттєва смерть або серйозне поранення, яке швидко призведе до смерті, є дуже ймовірним результатом.
2. Серйозні поранення: Навіть якщо кулі не влучать у життєво важливі органи, вони можуть спричинити серйозні поранення, які виведуть людину з ладу і зроблять її неспроможною продовжувати рух.
3. Шок і адреналін: У деяких випадках, під впливом адреналіну та шоку, люди можуть продовжувати рух навіть після отримання важких поранень. Однак такі випадки є рідкісними і залежать від фізичного та психологічного стану людини.
4. Точність стрільця: Якщо стрілець не дуже точний або знаходиться під стресом, він може промахнутися або не влучити в життєво важливі органи, що дасть шанс для бігуна дістатися до цілі.
5. Тип зброї та боєприпасів: Від типу зброї та боєприпасів залежить сила поранення. Наприклад, кулі з високою швидкістю та великою руйнівною силою (як у автоматичних гвинтівках) значно підвищують ризик смертельних поранень.
6. Відстань: Чим менша відстань, тим вища ймовірність того, що стрілець влучить у ціль. На більшій відстані може бути складніше точно прицілитися.
Загалом, біг на пряму під постріли з високою ймовірністю призведе до серйозних або смертельних поранень. Це дуже ризикований і небезпечний вчинок, який зазвичай призводить до летального результату. Однак, у виняткових випадках, такі дії можуть бути частиною тактичної стратегії, героїчного вчинку або крайнього заходу в екстремальних умовах.
Кожне із цих пунктів ви порушили а саме побігли на постріли та людину прямо. Тобто даже не хаотично. Ви порушили канони РП тим що ви зробили, в реальному житті ви це все знали та не побігли би, но ви уявили себе богом та побігли.
Дякую за увагу, надіюсь що зміг вам пояснити те що ви питали!

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Що до розгляду скарг більше 2-х хвилин. Були зміни в правилах та тепер можемо розглядати скарги без таймкодів не більше 5-хв. Тайм коди були присутні, а саме година яка була в грі. Що до PG - Вам адміністратор надав відповідь вище.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі