Розглянуто Тоні Хофман/ Не згідний з рішення зняття з посади лідера (для керівника)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Ланько

Старожила UKRAINE GTA
Блогер
Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
207
Реакції
652
Бали
98
  1. Нікнейм адміністратора: Тоні Хофман
  2. Особистий нікнейм:Денис Ланько
  3. Суть скарги: я Денис Ланько, людина котра грає 10 місяців на цьому проекті, з котрих 6 займаю посади лідера , але до недавно сталася не приємна ситуація.По обміну досвіду зʼявився новий ГС МО, у нас з ним стався конфлікт з приводу лецензурної лексики в голосовому повідомленні, 14.10 Я отримаю попередження, після чого ГС МО 02 пише у телеграмі «ВІТАЮ!!!» . Особисто мене це зачепило на, що я відповів «Чи ***********************************?» , ЗГС Держ Олег Романович наругав мене і потім провів лекцію та ситуація замʼялась . А саме сьогодні 16.10 адміністратор Тоні Хофман пише чи це адекватно на моє повідомлення «Чи ***********************************», я відповідаю так , тому що коли людина з котрою ти навіть не знайомий підкалує тебе , це затрогує твою гідність. Я вважаю, що зняття з посади це перебор так як мене поважали не тільки люди моєї фракції, а і інші Держ структури та клани. Я готовий отримати догану , 6 годин деморгану, провести хоч 10 ГРП за тиждень, але ніяк не зняття тому , що цьому проекту я віддаю найдорожче , що в мене є це час
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тут
  5. Дата походження: 16.10.2023

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі