Розглянуто Тоні Хоффман | Адміністрація не розглядає скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Паша Байден

Ігровий помічник | Південна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
19 Кві 2023
Дописи
134
Реакції
138
Бали
88
1. Нікнейм адміністратора: Тоні_Хоффман
2. Особистий нікнейм:Павло Жадан
3. Суть скарги: Виклав скаргу на лідера, все розписав, чекаю відповіді вже десь 20 годин. Я не розумію, навіщо йти на адміністратора, якщо ти не можешь за 20 годин знайти хочаб 30 хвилин і розібратися(до слідкуючих), невже ти не хочеш щоб сервер ставам надалі тільки кращим(до слідкуючих). А скаргу написану сьогодні менше годину тому вже розглянули. Прошу розібратися
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
ТИК
5. Дата походження: 23.04.23

Паша Байден

Ігровий помічник | Південна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
19 Кві 2023
Дописи
134
Реакції
138
Бали
88
Скарга досі не розглянута

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Те що Ви там на форумі побачили скаргу на мене "Тоні Хоффман/Адміністрація не перевіряє скарги" не означає що скарги повинні перевірятися кожну годину/хвилину/секунду.
Скарги переглядаються протягом 24 год.
Скарга передана керівнику.

Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
29
Реакції
12
Бали
8
Те що Ви там на форумі побачили скаргу на мене "Тоні Хоффман/Адміністрація не перевіряє скарги" не означає що скарги повинні перевірятися кожну годину/хвилину/секунду.
Скарги переглядаються протягом 24 год.
Скарга передана керівнику.
Ніфігасі кожну годину/секунду, згоден з Павлом, чому адміністрація по 24 години не може відповісти, теж стикався з таким. А ви як ГА маєте вирішувати це, а не казати, які ви бідні і не можете кожну секунду перевіряти скарги, 24 години ≠ секунда. А те саме як скарги деякі розглядають без черги, а деякі як його висять по 24 години бо всім начхати

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі