Відмовлено Тоні Хоффман | Неправдиве рішення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
29
Реакції
12
Бали
8
1. Нікнейм адміністратора: Тоні Хоффман
2. Особистий нікнейм: Максим Зеленський
3. Суть скарги: Відповідь на рішення в цій скарзі "ТИК". А тепер поясни, де тут навмисне ДБ?1222. Видно що я НЕ навмисно збив чела, ще раз повторюсь, мені не потрібно було його збивати, в нього могло бути мало хп, і я міг вбити його, а тоді я би не зміг посадити його, а мені потрібно його посадити для підвищення. + де тут нонрп дії, покажіть мені де в правилах написано, що не можна стріляти з водійського місця?Чому це я не зможу стріляти з водійського місця, якщо в мене є руки, то я вільно можу стріляти, невже доросла людина не зможе тримати 3.5 кг, як ви казали в одній руці. Якщо в вашій системі можна стріляти, то чому ви за це видаєте покарання? Ви вигадали правила, і по них вигадуєте покарання, не заборонено стріляти з місця водія. 2. Так я погоджуюсь, що слова ахуєвший могли зачіпити адміністратора, але видавати 5 днів бану(вже змінили на 2) за одне слово - це занадто, прошу змінити покарання бана на мут 360 хвилин, та звільнити мене з КПЗ, адже я вже все пояснив 2 рази.
4. Доказ видачі покарання: "ТИК"

Костя Ролекс

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Вер 2022
Дописи
126
Реакції
64
Бали
31
1. Я же вам все пояснив. Ви їхали на швидкості 150 км/год, при такій швидкості ви достали автомат М4, який вагою приблизно 3.5 кг + у вас велика віддача, ви повинні слідкувати за дорогою на такій швидкості, а не цілитися інакше ви піддаєте себе і свого напарника небезпеці. Система стрільби з водійського місця не прибирають, бо коли машина стоїть або їде на дуже маленький швидкості то водію можно стріляти. Попереджальні вистріли робив ваш напарник, який може нормально прицілитися і тримати автомат двома руками. На відео видно, що в останній момент за 3 секунди до збиття людини ви чітко їхали на нього та ще й збільшили швидкість з 20 км/год до 50 км/год. Це видно на відео у правому нижньому кутку. Доказ

2. Ви образили мене ще й іншими словами та + образили ще іншу людину яка сиділа з вами. Доказ

Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
29
Реакції
12
Бали
8
1. Я же вам все пояснив. Ви їхали на швидкості 150 км/год, при такій швидкості ви достали автомат М4, який вагою приблизно 3.5 кг + у вас велика віддача, ви повинні слідкувати за дорогою на такій швидкості, а не цілитися інакше ви піддаєте себе і свого напарника небезпеці. Система стрільби з водійського місця не прибирають, бо коли машина стоїть або їде на дуже маленький швидкості то водію можно стріляти. Попереджальні вистріли робив ваш напарник, який може нормально прицілитися і тримати автомат двома руками. На відео видно, що в останній момент за 3 секунди до збиття людини ви чітко їхали на нього та ще й збільшили швидкість з 20 км/год до 50 км/год. Це видно на відео у правому нижньому кутку. Доказ

2. Ви образили мене ще й іншими словами та + образили ще іншу людину яка сиділа з вами. ДоказД
1. Я стрельнув 2 рази в повітря на швидкості 150км/год, я думаю це не вважається прицільним вогнем, просто взяти автомат і стрельнути два рази в повітря, це не проблема, я ж не вів прицільний вогонь, це були просто два попереджувальних, бо деколи такі чели кажуть що не чули сирени.2. Також скажіть скільки часу пройшло від моменту де я додав газу, і як ви кажете спеціально задавив чела, до того як я врізався, давайте будемо чесними, ви ж чудово знаєте, що в поліції машини швидкі, дастер і шкода так точно, я просто додав газу, я фізично би не встиг загальмувати. Від моменту де я додав газу і врізався пройшло десь 0,5 секунди, так скажіть, як я мав загальмувати?Також не вигадуйте, я міг його задавити раніше, видно що я пробував обїхати його.

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
У нас в правилах немає навмисного чи ненавмисного DB.
Очікуйте відповіді від керівника.

Alexandr Volk

Гість
Надали докази вашого порушення, відбувайте термін покарання. Із рішенням адміністрації солідарний.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі