Розглянуто Тоні Хоффман // Не згоден з рішенням адміністратора // Для керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джошуа Кензо

Активний
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
355
Реакції
195
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Тоні Хоффман
  2. Особистий нікнейм: Джошуа Кензо
  3. Суть скарги: Передісторія: Людина знаходилась в системній зеленій зоні, яка на картах зелених зон, що знаходиться в правилах для неофіційних організацій, не показана як зелена зона, я виштовхнув автомобіль гравця з ворожого клану з системної зеленої зони, щоб вбити, коли я наносив шкоду ударами гравцю, то в його ж чаті можна побачити що він залишив безпечну зону, до своїх слів прикріплю скріншот
    1698146215205.png
    , правилами не заборонено виштовхувати людину з зеленої зони задля його вбивства. Віктор Миколайович написав ось таку відповідь
    1698146282863.png
    , але якщо подивитись на мапу зелених зон у правилах проекту то ми можемо приблизити саме на те місце, де відбулося вбивство, а саме сюди:
    1698146369551.png
    синім маркером відзначив де відбулася подія. В минулій скарзі на ГА пан Тоні Хоффман надав ось таку відповідь
    1698146484350.png
    , я розумію, що я сам виштовхнув гравця з зеленої зони, що не заборонено правилами проекту.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга
  5. Дата походження: 23.10.2023

Владислав Веркут

Північна Україна
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
682
Реакції
947
Бали
20
Вітаю.

Головний Адміністратор, Спец.Адміністратор вже надали Вам відповідь, та я підписуюсь під їх рішенням. Передаю скаргу на розгляд керівника проєкту.

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю,відповідь вам Спец.Адміністратор надав відповідь.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі