Схвалено Тоні Хоффман // Не згоден з рішенням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dario Luciano

Козак
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
65
Реакції
5
Бали
13
1) Тоні Хоффман
2) Генрі Томасіно
3) Ух, як же я не хотів писати цю скаргу, але приходиться. Почнем з того, що ви кажете: "Я б не виражався так, ви що в першій скарзі хочете щоб зняли адміністратора, а в другій вже ГА.". Я не маю права так виражатись, якщо я бачу, що адміни "срали" на все та навіть не можете виділити 10-15 хвилин на скаргу? Ну це смішно. Чому я витратив час, щоб зловити кадр, де хоч якось норм видно хоча б ID, а вони це зробити не можуть? Правильно, їм все одно. Далі ви кажете, що ці люди знають, що вони роблять. Це більше вже схоже не на відповідь у скарзі, а на виступ у цирку. Модератор щось казав за звук та склейку на відео. Серйозно??? Дуже цікаво як це звук на відео, де ніякого діалогу немає заважає звук, а також склейка, де показаний один і той самий момент через "карявість" монтажера. З ГА я розписав ситуацію вище, де він не може витратити час на розгляд скарги. Якщо ж ви всі такі вибагливі, давайте підем у ДС і я вам покажу все і чітко, но ви не захочете, бо як це звичайний гравець (колишній адмін МТА провінції) докаже, що вища адміністрація неправа.
Потребую перегляд скарги.
4)
Скарга на адміна: *Клац*
Скарга на гравця СБУ: *Клік*
Скарга на ГА: *Тик*

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Зходьте в дикорд 03 серверу, канал "Спілкування".

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Гравець отримає покарання за DM ZZ.
З адміністраторами які перевіряил скаргу буде проведена бесіда на перший раз, а в наступний раз видане покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі