Схвалено Тоні Хоффман // Оскарження-оскарження скарги N-115 // Для Григорія Олександровича)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Вінстон

Свобода має два кольори.
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
147
Реакції
74
Бали
46
Вік
17
Адреса
Місто Лева
1. Нікнейм адміністратора:
Тоні Хоффман

2. Особистий нікнейм:
Даня Компот
3. Суть скарги:
Відмовив у оскаржені на скаргу: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/n-115-Тараса-Бульба-dm-in-greenzone-montana.42829/

Скарга оскарження: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Влад-Давінчі-Оскарження.42912/

У скарзі-оскарження було сказано наступне:

Не видно чітко що було до цього.
Можливо, Ви ображали гравця, провокували тощо.
Надайте повний відеодоказ. - Тоні Хоффман
.
На скарзі чітко видно ДМ ЗЗ а мені в ній відмовляють, якщо були якійсь провокації то прошу докази данних дій, якщо їх немає то прошу переглянути скаргу!

( Монтана розкрила вже всі імена які фігурують у їх прикритті) )

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
Вище.
5. Дата походження:
22.05.2023

Ден Бархатний

Активний
Реєстрування
28 Бер 2023
Дописи
39
Реакції
26
Бали
18
так ви постійно провокуєте, а потім жаліється на форум, адміністрація все правильно написала, немає доказів того що ти не ходив і бив Тараса, або оскав, саме тому такий вирок, я вважаю все по совісті

Даня Вінстон

Свобода має два кольори.
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
147
Реакції
74
Бали
46
Вік
17
Адреса
Місто Лева
так ви постійно провокуєте, а потім жаліється на форум, адміністрація все правильно написала, немає доказів того що ти не ходив і бив Тараса, або оскав, саме тому такий вирок, я вважаю все по совісті
Немає доказів мого порушення.
+ порушення немає.

Ден Бархатний

Активний
Реєстрування
28 Бер 2023
Дописи
39
Реакції
26
Бали
18
Немає доказів мого порушення.
+ порушення немає.
ну так це не означає що це помилка адміністрації, це означає що замала доказова база тому і без покарання, ніхто ж не може однозначно сказати стріляли ви в нього до цього чи ні, або оскали) що ж тоді неправильно зробила адміністрація,+ незрозуміла ваша цитата про прикриття монтани якщо є докази та факти ((у дс скинь)) або хоч скажіть хто нас прикриває, а то ми не в курсі)

Даня Вінстон

Свобода має два кольори.
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
147
Реакції
74
Бали
46
Вік
17
Адреса
Місто Лева
ну так це не означає що це помилка адміністрації, це означає що замала доказова база тому і без покарання, ніхто ж не може однозначно сказати стріляли ви в нього до цього чи ні, або оскали) що ж тоді неправильно зробила адміністрація,+ незрозуміла ваша цитата про прикриття монтани якщо є докази та факти ((у дс скинь)) або хоч скажіть хто нас прикриває, а то ми не в курсі)
Скаргу розгляне старша адміністрація, очікуйте висновків.
Приємної гри на UKRAINE GTA

Ден Бархатний

Активний
Реєстрування
28 Бер 2023
Дописи
39
Реакції
26
Бали
18

Alexandr Volk

Гість
Доброго часу доби, гравця буде покарано. З адміністрацією буде проведено бесіду + лекцію.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі