Відмовлено Тоні Хоффман / Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кишо Милано

Профессионал
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
599
Реакції
310
Бали
66
  1. Нікнейм адміністратора: Тоні Хоффман
  2. Особистий нікнейм: Єва Ангел #875
  3. Суть скарги: Отримав бан за чіти на перевірці мене чіти було але я їх не використовував для якогось приїмущіства,розваги.Як написав Спец.Адмін в минулій скарзі на оскарження "Не використовували чіти бо вони не запустилися?)" Чіт то запустився але не інжектився потім коли я перший раз спробував заінжектити я зрозумів що діла не буде і просто удалив чіти але не докінця, якщо би я готів грати би з читами я би знайшов спосіб їх запустити і створював твінки для порчи гри гравцям в мене не було бана за чіти не було забанені твінки. Гра дуже хороша розвивається добрий Засновник,Розробники,Адміністрація, пограв на проекті більше півроку. на Ukraine GTA я знайшов друзів,весело проводив час в грі, був на адмінці, був блогером на вашом проекті,знайшов красиву дівчину, побував в фракціях, в кланах, не знаю навіщо я скачав чіти сам не розумію але зрозумів що совершив велику помилку. Знаючи що скоро 2.0 мають добавити Київ хотілось би пограти побачити Батьківщіну-мати я готовий на все щоб мене розблокували і дали 2 шанс я знаю що після бану за чіти зробив багато шкоди,обід,образ і т.д просто я був на ємоціях думаю всім відомо коли після блокування хочеться зробити якусь образу в сторону хто тебе забанив і я так зробив але пройшли дні за днями і я зрозумів що це було тупо. ПРОШУ ДОРОГИЙ АДМІНІСТРАТОР ДАТИ 2 ШАНС Я ГОТОВИЙ НА ВСЕ ОБНОЛІТЬ ВСІ АККАУНТИ НА ВСІХ СЕРВАХ я готовий проходити гру з спочатку не дивлючись на 11 клас я буду хоть кожен день проходити перевірку на чіти я даю вам слово що більше даже не буду писати/дивись ролики про чіти качати чіти в мене просто немає смисла грати на всяких проектах крім ГТА Юкрейн так як це моя улюблена гра . Я ЗНАЮ ЩО НАТВОРИВ ПІСЛЯ БАНУ ШАНСІВ МАЛО АЛЕ ВОНИ ЗАВЖДИ Є. Прошу вибачення що халатно відносився до адміністраторів на перевірці.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Бан був на 6к днів зараз по серійнику
  5. Дата походження: 03.09.2023

Останнє редагування:

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Ви після перевірки виражались дуже некультурно, тому це вплине на ваше розблокування, а точніше його не розблокування.
Оскарженню не підлягає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі