Ріна Кошеня
𝕷𝖎𝖉𝖊𝖗 𝖘𝖈𝖗𝖝𝖑𝖑
- Реєстрування
- 7 Лют 2023
- Дописи
- 229
- Реакції
- 485
- Бали
- 98
- Нікнейм адміністратора: Тоні Хоффман
- Особистий нікнейм: Ірінка Кошеня
- Суть скарги: Слідкуючи за ситуацією на форумі, помітила дивну тенденцію : Вже не один раз, коли від клану volkov були певні грубі порушення, за які вони отримали покарання, згодом ці скарги чомусь по незрозумілим причинам перерозглядались, та покарання були змінені. (хоча на форумі оскаржень цих покарань не було). Приклад 1 Приклад 2 Приклад 3
Отож, приклад 1 , написаний мною, покарання було перевидано, хоча докази як на мене очевидні, а також очевидно те, що адміністратор навіть вказав власника кожкої машини, але все ж покарання зняли і ніхто не був покараний, тому люди відчули свою безнаказаність і надалі продовжливи займатись не звичанайною грою в гру, а спробами когось десь зачепити, щось десь зняти на фрапс і зразу ж на форум це все показати, в через це ми отримали, досі вважаю несправедливе покарання. Думаю, якщо б адміністрація вчасно видала покарання людям, які бігали "збирали фрапсіки", так званих "масових порушень клану scrxll" не було б. Дуже прикро, що ви і надалі не рахуєте це зливом.
Приклад 2, масові порушення від того ж клану volkov, скарга написана моїм замом, де зібрані скарги від гравців різниих кланів, а не так як у випадку з нами лише від клану волков і декількох співробітників держструктур. Скаргу розглянув Павло та видав догану, але чомусь Тоні Хоффман змінив покарання на попередження. Цікаво чому ж? Коли така ж скарга була написана на мій клан нам видали покарання у розмірі 650 мільйонів віртів, тобто це те саме, що догана. Чим відрізняється клан volkov від мого клану? Та навіть іншим кланам завжди видавали догану за масові порушення. Рахую недоречним було змінювати покарання. Адже, як бачимо, це нічого не навчило даних гравців і вони знову почали масово порушувати.
Приклад 3, також скарга написана моїм замом щодо масових порушень клану volkov,в якій також зібрані скарги від гравців різних кланів та держструктур. Павло Дурнєв її зачинив, написавши "Недостатньо порушень для видачі покаранню клану, за деякі з прикріплених скарг клан отримав покарання". Наскільки я пам'ятаю, розглядаючи скаргу на мій клан, ніхто чомусь не враховув, що були добавлені особисто мої порушення, за які ми теж отримували покарання, і навіть зняли на той момент. Зараз же, це чомусь враховується. Також добавлю те, що за короткий термін часу клан volkov, не раз отримував попередження і догани, і по логіці адміністрації, добре знайомій особисто мені, коли клан масово порушує правила серверу в короткий проміжок часу він отримує покарання. Чому ж у цьому випадку повне ігнорування цього ньюансу.
Також, для мене є абсолютно незрозумілим відповідь Тоні Хоффмана тут , адже коли я і мій зам доводили, те що наш клан зливають, всі, закривши очі на очевидне, закривали скарги, та казали " зливу нема" . Але тепер, коли клан volkov знаходиться в скрутному становищі чомусь заговорили про злив клану. Ніяких форумних війн немає, просто всі хто порушують - повинні бути покаранні, так само як і раніше були покарані ми, до чого ж зауважу, несправедливо.
Дуже парадоксально, що саме клан volkov так часто порушує правила серверу, адже вони, як ніхто інший повинні були б вже вивчити правила серверу,не дарма ж стільки скарг на нас добавили. Дивно, що тепер самі ж порушують.
Отже, підсумовуючи все вище написане, я вважаю, що потрібно перерозглянути як мінімум останню скаргу за масові порушення, та повністю переглянути відношення до клану volkov та відноситись на рівні з іншими кланами.
Особистих претензій до адміністрації у мене немає взагалі, просто хочеться, щоб у грі все ж таки була справедливість та обгрунтований розгляд скарг. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): зазначені в скарзі.
- Дата походження: 29.09.2023