Відмовлено Тоні Хоффман | Перерозгляд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
28
Реакції
15
Бали
6
1. Нікнейм адміністратора: Тоні Хоффман
2. Ваш ігровий нікнейм: Максим Зеленський
3. Суть скарги: Я вже написав декілька скарг, і буду писати далі, адже я спеціально
нічого не обрізав, і мене просто так за це забанили. Також бан за расизм виданий без расизму. Я готовий вийти в діскорд, показати будь що, щоб довести, що відео я ніяк не редагував. Також передивившись всі фрапси, я вам скажу, що я заливав скаргу не на затримання, а на нон рп дії, тобто, навіть якщо я їх ДБшив(1 раз), то це не дає їм право стріляти по всім гелікам які вони бачать, тим більш, там стояв ще один гелік, як вони дізналися в якому ми? + Я не вів себе начебто нічого не знаю, я вів себе так, що вони роблять нон рп дії, все інше - це ваша вигадка. Прошу зняти бан і видати компенсацію, в вигляді преміума хочаб на 3 дні, адже в мене пройшло вже більше, через Вашу в тому числі некомпетентність!
4. Особисті докази(Скріншот/відео):
ТИК

5. Дата походження: 10.05.2023

Останнє редагування:

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Докази всі були написані в тій скарзі, знову їх описувати не бачу сенсу.
Ви самі полізли до держ. структур і отримали від них відповідь, а тепер кажете "покарай їх".
У нас є правило ще як провокація, якщо Ви спровокували і Вас вбили, то винен буде не тей де вбив, а тей, хто спровокував це.
Передано керівнику.

Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
28
Реакції
15
Бали
6
Докази всі були написані в тій скарзі, знову їх описувати не бачу сенсу.
Ви самі полізли до держ. структур і отримали від них відповідь, а тепер кажете "покарай їх".
У нас є правило ще як провокація, якщо Ви спровокували і Вас вбили, то винен буде не тей де вбив, а тей, хто спровокував це.
Передано керівнику.
Я згоден, можливо були провокації і дб, але за це не бан ж на 27 днів

Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
28
Реакції
15
Бали
6
Як мінімум я не мав наміру приховати свої порушення, просто я включав фрапс коли порушували вони, а фрапсити 24/7 я не можу, адже фрапс йде і так в 20-25 фпс

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
28
Реакції
15
Бали
6
А за те й Вам бан ніхто не давав, Ви отримали покарання за обман адміністрації і до речі його продовжуєте.
Ну так правильно, по-перше, я не обманював і не обманюю адміністрацію, по-друге, в тому й справа, що бан виданий за те, чого я не робив, а саме обман адміністрації. Мені немає сенсу вас обманювати, я на цьому аккаунті граю з відкриття 3 сервера, майже кожен день по 5-8 годин. Сенс мені так тупо зливати акк? Я донатив також в аккаунт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі