Схвалено Тоні Хоффман / Повернення коштів та свавілля адмістраторів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

OlegBelash

Новий гравець
Реєстрування
1 Чер 2023
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
1. Нікнейм адміністратора: Тоні Хоффман;
2. Особистий нікнейм: Олег Бєляш;
3. Суть скарги:
Доброго. Шановна адмістрація! Звертаюсь до Вас з приводу вашого призначення на проекті. А саме з приводу допомоги гравцям, чи точніше треба казати о її відсутності.
Не знаю хто за цим стоїть, але складається враження, що головним завданням адмінів є карати, карати і ще раз карати! Нещодавно ви безпідставно розпустили купу кланів за якоїсь вигаданої причини про реєстрацію кланів, хоча дана реєстрація взагалі відсутня на 1 та 4 серверах, та ніякого покарання, а саме у виді розпуску клана не передбачено правилами проекту. Навіть посилання на якусь таблицю зареєстрованих кланів відсутнє. Чи може 3 сервер грає за своїми власними правилами? - Питання до червоної адміністрації. Свавіллю не має місця на проекті.
Тепер по суті моєї скарги. Адміністратор Тоні Хоффман схвалив мою скаргу по поверненню клана. Клан було повернуто, але не були повернуті кошти з общака клана, сховища зі зброєю, та рівні алко-цеху та цеху петрушки. Також не повністю прокачана тематика клану та рівень лідера(був майже 7). В мене був повністю прокачаний клан та 16 мільйонів общака. Станом на момент написання скарги цех алкоголю має 3 рівень та цех петрушки 1 рівень. Також кожний день простоювання клану це приблизно 5,5 мільйонів общака, саме стільки становить повністю закриті партії цехів 7 рівня. На даний момент я маю 60 мільйонів збитків стосовно прокачки клану та приблизно 33 мільйона збитків щоденного виторгу клану з 11/06/23(день розпуску клану).
Вимогами моєї скарги є повернення мені 60 мільйонів витрачених на прокачку клану та 33 мільйона на рахунок общака клану. Також бункер клану поверніть у місто Харків. Чекаю на Ваше порозуміння та справедливість.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): посилання на попередню скаргу https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Ігор-Олівер-Видалено-клан-безпідставно.48064/;
5. Дата походження: 17/06/2023.

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 18
  • 34A63931-1CBF-4A7F-8301-C00BF7BEE9E0.png
    34A63931-1CBF-4A7F-8301-C00BF7BEE9E0.png
    1.6 Mб · Перегляди: 61
Останнє редагування:

Alexandr Volk

Гість
Доброго часу доби, реєстрацію кланів буде прибрано, адміністрацію покарано. На рахунок компенсації - повну суму не можемо компенсувати, повернули лише частину.. Приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі