Схвалено Тоні Хоффман| Розгляд скарг

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

shonn1

Козак
Реєстрування
21 Тра 2023
Дописи
18
Реакції
12
Бали
3
1. Нікнейм адміністратора: Тоні Хоффман
2. Особистий нікнейм: Октавіо Росс (#33985)
3. Суть скарги: ( Скарга номер один ) Розглянуто скаргу і відмовлено якоби за причиною, що ми у війні проти цього клану але є проблема, наш клан навіть на приймає участі у кланових війнах - ( *скарга* )
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): ( *скарга* )
5. Дата походження: 14:06, 05.06.2023
( А також хочу задіяти свою попередню скаргу на цього адміністратора ( ЕТАЛОН СЕРВЕРА, ЯК МЕНІ КАЖУТЬ ) - *скарга* - у якій говорилось про те, що адміністратор не видав покарання гравцю, який обізвав рідню із-за банального пікання на автомобілі, а тепер ви побачите відео, у якому 2 адміністратори ( Станіслав Чиназес, Володимир Карая ) відповідають у репорт, що навіть після провокації, обзивати рідню заборонено - *відео* .Виходить так, що у всіх різні правила?Чи любий Адміністратор може видавати покарання на свій розсуд?Ну такими темпами, сервер не вийде покращити і на кожному кроці будуть ******************************************ки які обзивають рідню за провокацію і ДМлять просто так.Провокацією може бути навіть навмисний удар кулаком, виходить можна обматюкати всю сім'ю людини?ГЕНІАЛЬНО!
( Я розумію, що на цю тему заб'ють великий болт, як і на інші але надіюсь найдеться той, хто мене зрозуміє )
( Мовчу навіть за те, що беруть у саппорти 12-річних дітей, коли вказано 16+ )

Alexandr Volk

Гість
Дякуємо за звернення, будуть вжиті відповідні заходи.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі