Розглянуто Тоні Хоффман/Упереджене Водношення до мене. Для Власника проекту Або Керівника Проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матвій Хелл <3

Активний
Реєстрування
2 Лип 2023
Дописи
41
Реакції
58
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:Тоні Хоффман
  2. Особистий нікнейм:Матвій Хелл
  3. Суть скарги:Анна Мерсі, яку зняли з посади адміністратора на 04 сервері за порушень правил адміністрації, після того як її зняли її знайомі, які стоять на посаді адміністратора надалі її блатить такий Спец Адмінімтратор як Тоні Хоффман. Прошу прийняти міру на рахунок Тоні Хоффмана, тому що він перевищує свої службові обов'язки та зловживає ними. Прошу вас, як власника Або керівника проєкту, прийняти серйозні рішення на рахунок спец адміна.
    Це все відбувалося на 04 сервері (північна Україна), після чого мене забанили і я розумію через що мені дали бан, але вище згадана Анна Мерсі не отримала покарання за те, що і я тому що в нас в приватних повідомленнях розгорівся конфлікт, після чого мене спец адмін Тоні Хоффман на 02 сервері (західна Україна) забанив за ту ж саму причину. Тому я прошу вас розібратися в цій ситуації і видати розумне покарання Спец Адміну Тоні Хоффману.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1702831019041.png
    1702830989745.png
  5. Дата походження:17.12.2023

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Анна Мерсі була знята з посади, щодо ваших безглуздих повідомлень про батьків, а це уже неодноразово, ви отримали справедливе покарання.

Ви когось там різали на шматки і так далі, вам що немає більше про що написати чи що?
Навіщо ви пишите про батьків?

Та як це було неодноразово, то і отримали покарання на 02 сервері, я думаю, в наступний раз ви будете більш свідомо ставитись до таких речей і ДУМАТИ двічі перед тим як писати таку маячню будь-кому.

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, покарання вам видано вірно, що до блату не бачу доказів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі