Тоні Скотт
Новий гравець
- Реєстрування
- 14 Тра 2023
- Дописи
- 12
- Реакції
- 3
- Бали
- 3
- Нікнейм адміністратора: Тоні Хоффман
- Особистий нікнейм: Тоні Скотт id:31329
- Суть скарги: приблизно 03.08.23 Я вирішив уйти з проекта назавжди тому що вже набридло грати в ту ж саму гру тим самим передать моє майн, продав котедж продав машину та були приблизно 20+- лямів на руках вирішив пару лямів скинути другу і все остальне скинути хорошій знайомій яка мені завжди допомагала з грошима і так далі,потім спеціально запросив адміна для переговору щоб я знав чи можна так робить до мене прийшов Артем Українець та я спитав у нього"хочу уходить з проекта то чи можу я передати свої гроші знайомій тільки щоб потом не подумали що я продав вірти" він сказав так звичайно це ваший вибір з впевненою душою я почав перекидувати майно знайомій,вийшов з ігри та забув за проект цей вирішив зайти в гру приблизно 16.08.23 17:00 та побачив таблицю що мене забавнив Тоні Хоффман так кажучи за "продаж віртів" хоча сам адміністратор до цього моменту казав що можете перекидувати кому хочете це ваший вибір,а тут вже і бан тому я не розумію чому ви так впевнені що я щось продав,всім знайомим казав що я ухожу з проекта і майже всі знали що я пішов навіть мої підписники на різних платформах,прошу вас адміністраторів і вищих по званню перевірити все так як я вважаю мене зовсім не честно забанили,прошу все переглянути і перевірити тому що це чучуть страно що адімни казали перекидуйте кому хочте а щас з повітрю взяли що я продав вірти хоча реально уйшов з проекта.З повагою гравець Тоні Скотт.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):