Відмовлено Тоні Хоффман/видача бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тоні Скотт

Новий гравець
Реєстрування
14 Тра 2023
Дописи
12
Реакції
3
Бали
3
  1. Нікнейм адміністратора: Тоні Хоффман
  2. Особистий нікнейм: Тоні Скотт id:31329
  3. Суть скарги: приблизно 03.08.23 Я вирішив уйти з проекта назавжди тому що вже набридло грати в ту ж саму гру тим самим передать моє майн, продав котедж продав машину та були приблизно 20+- лямів на руках вирішив пару лямів скинути другу і все остальне скинути хорошій знайомій яка мені завжди допомагала з грошима і так далі,потім спеціально запросив адміна для переговору щоб я знав чи можна так робить до мене прийшов Артем Українець та я спитав у нього"хочу уходить з проекта то чи можу я передати свої гроші знайомій тільки щоб потом не подумали що я продав вірти" він сказав так звичайно це ваший вибір з впевненою душою я почав перекидувати майно знайомій,вийшов з ігри та забув за проект цей вирішив зайти в гру приблизно 16.08.23 17:00 та побачив таблицю що мене забавнив Тоні Хоффман так кажучи за "продаж віртів" хоча сам адміністратор до цього моменту казав що можете перекидувати кому хочете це ваший вибір,а тут вже і бан тому я не розумію чому ви так впевнені що я щось продав,всім знайомим казав що я ухожу з проекта і майже всі знали що я пішов навіть мої підписники на різних платформах,прошу вас адміністраторів і вищих по званню перевірити все так як я вважаю мене зовсім не честно забанили,прошу все переглянути і перевірити тому що це чучуть страно що адімни казали перекидуйте кому хочте а щас з повітрю взяли що я продав вірти хоча реально уйшов з проекта.З повагою гравець Тоні Скотт.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Снимок экрана (1).png

Давід Морріс

Promoted by BJJ Slonyara Dnepr
Активний гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
2,021
Реакції
511
Бали
198
Вітаю!

Скаргу передано керівництвую.

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Вітаю, внесу до ЧСП ваш акаунт за обман адмністрації.
Гарного вечора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі