Схвалено Тоні Хоффман/неуважність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Єлі Муррр

Козак
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
28
Реакції
9
Бали
8
  1. Нікнейм адміністратора:Тоні Хоффман
  2. Особистий нікнейм:Єлі Муррр
  3. Суть скарги:сьогодні о 13:34 я подала скаргу ((тиць<3)) чітко прописала в кінці скарзі, що саме прошу, "прошу зняти мені ЗЧС фракцій котрий був видан мені несправедливо, та з порушенням правил ЧС та правил лідерів!" перед цим описала всю ситуацію котра сталась, на що отримую відповідь:
    "Доброго дня, перечитав ваш опис скарги і можу сказати що термін подачі сплив вже як місяць.
    Повертати вас до фракції ніхто не буде адже це велика відповідальність, тим паче, там є новий лідер.
    В скарзі не побачив якихось конкретних доказів.
    Відновлюйте вашу репутацію і пробуйте оскаржити ЗЧС організацій."

Так, я знаю що термін подачі вже утік, але я вважаю це правило абсолютно безглуздим, це звучить більше як відмазка, щоб нічого не перевіряти, але в цьому пункті також сказано що адмінстратор може зробити виключення, то чому ж не можно його зробити? чому вам настільки начхати? переходио далі, Тоні, скажіть будь ласка, хто просив повертати мене до фракції? я ж чітко прописала що саме прошу зробити, ну чому ви не можете хоча б 5-10 хв приділати на скаргу? прочитати не 1 раз, а 2, розібратися, це ж ваша робота, ні? вибачте, а які докази вам потрібно надати? ви ж скажіть, я вам надам, все що в мене є, а не закривайте скаргу одразу, складається враження що вам аби тільки закрити скаргу, а не розібратися в ситуації та допомогти гравцю, і питання, де та кому можна оскаржити ЗЧС? бо чіткої відповіді на це я не почула, та на форумі цього нема, хоча за півтора року можно було вже і десь написати це, Тоні читайте скарги уважніше!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:29-08

10309201328354648.gif

Останнє редагування модератором:

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, порання видано згідно з правилами, але Головний адміністратор ручився за вас, покарання буде знято, наступний раз не порушуйте правила!.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі