Відмовлено Тоні Хоффман/BAN

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
28
Реакції
10
Бали
3
1. Нікнейм адміністратора: Тоні Хоффман
2. Особистий нікнейм: Матфій Ярмакович
3. Суть скарги: Грав на сервері донатив на йю гру більше 1000грн і мене заблокували за мульті аккаунт на обхід блокування
1. Обхід блокування такого правила немає
2. Мульті аккаунт це 3 аккаунта можу мати в мене 3 аккаунти а не 4
3. Неккоректно ввів нікнейм кого заблокував ось скарга Тик
4. Ще я правила серверу не порушував ні одної скарги на мене не було
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):https://ibb.co/PM29qSp
5. Дата походження: 06,01,2023

Останнє редагування:

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Вітаю.
Ніхто не забороняє мати мультиакаунти, але не тоді коли у Вас на 1шому блокування і Ви обійшли бан і створили новий.
Дивлячись що у Вас 9034798354 на Ваше розблокування, то Ви доволі крутий порушник правил.

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
28
Реакції
10
Бали
3
Вітаю.
Ніхто не забороняє мати мультиакаунти, але не тоді коли у Вас на 1шому блокування і Ви обійшли бан і створили новий.
Дивлячись що у Вас 9034798354 на Ваше розблокування, то Ви доволі крутий порушник правил.
Правила обхід бану немає це не коректне надання блокування

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Шановна адміністрація, даний гравець неодноразово порушував правила серверу та був занесений до ЧС проекту під ніком Матфій Соколов та Рян Соколов, ось доказ Тиц.
В даній скарзі вже присутній обман, а саме гравець каже що ніколи не порушував та на нього не було скарг, тому прикліпляю ще докази за весь час:

Скарга 1
Скагра 2
Скарга 3
Скарга 4
Скарга 5
Скарга 6
Скарга 7
Скарга 8
Скарга 9
Скарга 10
Скарга 11
Скарга 12
Скарга 13
Також гравець на обох аккаунтах знаходиться в ЗЧС
Прошу адміністрацію вже нарешті дати бан по серійному номеру в грі та на форумі.
Дякую за увагу!

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
28
Реакції
10
Бали
3
Шановна адміністрація, даний гравець неодноразово порушував правила серверу та був занесений до ЧС проекту під ніком Матфій Соколов та Рян Соколов, ось доказ Тиц.
В даній скарзі вже присутній обман, а саме гравець каже що ніколи не порушував та на нього не було скарг, тому прикліпляю ще докази за весь час:

Скарга 1
Скагра 2
Скарга 3
Скарга 4
Скарга 5
Скарга 6
Скарга 7
Скарга 8
Скарга 9
Скарга 10
Скарга 11
Скарга 12
Скарга 13
Також гравець на обох аккаунтах знаходиться в ЗЧС
Прошу адміністрацію вже нарешті дати бан по серійному номеру в грі та на форумі.
Дякую за увагу!
Цей адміністратор не знає правил сервер він мене заблокував за обхід бана хоча такого правила не існує
Чекаємо відповіді від церівництва

Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
604
Реакції
150
Бали
63
4.9. Керівництво серверу (Тех.адміністратор сервера і вище), або проєкту може видавати покарання відходячи від загальних інтервалів та правил в термінах покарань. За ваши постійні порушення, вам було надано таке покарання, з мого дозволу, зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі