Зачинено То не справедливо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Леонід Куча

Отаман
Реєстрування
7 Лип 2024
Дописи
37
Реакції
34
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Леонід Куча
2. Нікнейм адміністратора:Максим Вінчестер
3. Суть скарги:Я пішов на росміши адміністратора захожу кажу Ростік не пий пиво будиш сцяти криво вони засміялися потом пописав мій айді я казав то шо я маю айді знати своє кажу то шо я маю айді знати вони знав сміютьсє кажуть шо таймер я кажу я вас посмішив він каже говори я почав шуткувати він каже не шчітається каже шуткуй бо вилетиш з трибуни я сказав то я тобі шо самальот і мене викинули вважаю не справідливим дії адміністратора.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://drive.google.com/file/d/1BqvvaALRTdHFWqihV9oqYggDR01fRA-h/view?usp=sharing
Знімок екрана 2026-01-05 202735.jpg

5. Дата порушення:05.01.2026

Останнє редагування:

Євген Могила

Модератор | Північна Україна
Реєстрування
31 Жов 2023
Дописи
208
Реакції
157
Бали
48
Вітаю шановний гравець!
По перше в шоу у вас не розпочалась хвилина на протязі якої ви повинні були розсмішити адміністраторів.
По друге вам робились неодноразові попередження з приводу вашої поведінки на трибуні!
Скарга недоречна, оскільки все було згідно правил трибуни та правил офіційного Discord 04 серверу UkraineGTA!
Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА!

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,541
Реакції
994
Бали
253
Вітаю!

Вам давали попередження за вашу неповажну поведінку на трибуні.
Коли ви розказували ваші анекдоти на жаль не була запущена хвилина, про це зазвичай попереджають коли вам потрібно розпочинати.
Ніяких порушень з боку адміністрації я не бачу, так як ви самі порушили деякі пункти із правил трибуни.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі