Юля Пантера
Трансуха в 3 поколении
- Реєстрування
- 2 Січ 2023
- Дописи
- 142
- Реакції
- 92
- Бали
- 88
Біографія Bad Cop: Матвій Пантера
Ім’я: Матвій Пантера
Фракція: Національна Поліція України
Ранг: Явній феменист
Номер ID: 305
Ранні роки: шлях до ідентичності
Мене звати Матвій Пантера, і моє життя — це низка випробувань, викликів і важливих рішень, які сформували мене таким, яким я є зараз. Однак, спочатку я з’явився на світ під ім’ям Юлія Пантера. Я народився в звичайній родині в місті Дніпро. Мої батьки були строгими, але справедливими. Вони завжди прагнули дати мені найкраще, але в мене рано з’явилося відчуття, що я живу не тим життям, яке мені призначено. Ще в підлітковому віці я почав усвідомлювати, що моя внутрішня ідентичність не відповідає тілу, в якому я народився.
Протягом багатьох років я приховував свої думки, боячись осуду. Але цей страх лише підсилював мій характер і навчав протистояти викликам. У 22 роки я зважився зробити перший крок — відкрито заявив своїм батькам про своє бажання змінити стать. Це стало справжнім випробуванням, адже суспільство та навіть мої близькі не завжди розуміли мене.
Кар’єра в поліції: від мрій до реальності
Після завершення юридичного факультету я вступив до Національної поліції України. Моєю метою було довести, що людина може змінювати життя навколо себе, якщо вона сильна духом. Спочатку все було складно: колеги не завжди сприймали мене всерйоз через мій перехід, але я вірив у себе.
Робота у відділі карного розшуку стала для мене ідеальною платформою. Я швидко довів, що вмію діяти рішуче, професійно та ефективно. Перший великий успіх — розкриття серії крадіжок у центрі міста, що принесло мені довіру серед колег.
Однак з часом я почав помічати, як система працює проти тих, хто дійсно хоче щось змінити. Корупція, інтриги та беззаконня стали звичайним явищем, і в якийсь момент я зрозумів, що, граючи за правилами, я не зможу досягти своїх цілей.
Перехід до Bad Cop
Поворотним моментом став інцидент, пов'язаний із затриманням високопосадовця. Я був свідком, як мого напарника підставили, і його кар’єра була зруйнована через помилкове звинувачення. Ця несправедливість змусила мене поглянути на систему по-іншому.
Тоді я прийняв рішення стати частиною тієї самої "темної" сторони. Але не для того, щоб просто брати вигоду, а щоб грати за своїми правилами та забезпечувати собі незалежність.
Діяльність як Bad Cop
Моя нова роль дозволила мені встановити свої власні правила.
- Хабарі за звільнення. У відділі тимчасового тримання я швидко зрозумів, що більшість затриманих готові заплатити за своє звільнення. Мінімальна сума, яку я приймаю, — 20 000 грн, а в окремих випадках — до 100 000 грн.
- Підвищення за гроші. Я допомагаю молодим співробітникам піднятися кар’єрною драбиною, але за це вони повинні дати мені винагороду. Це не лише спосіб заробітку, але й можливість створити мережу лояльних до мене людей.
- Психологічний тиск. Моє минуле навчило мене маніпулювати людьми. Я використовую свій авторитет, щоб змушувати як цивільних, так і колег виконувати мої вимоги.
РП-ситуації
Справу розв’язано "інакше". Одного разу мене призначили вести справу щодо контрабанди наркотиків. Я знав, що затриманий готовий запропонувати чималу суму за закриття справи. У результаті ми домовилися на суму 300 000 грн, і справа "загубилася" в архівах.
Підвищення "за особливі заслуги". Мій колега, молодий сержант, звернувся до мене з проханням про підвищення. За 150 000 грн я допоміг йому стати лейтенантом, організувавши кілька фіктивних рапортів про його "видатні заслуги".
Принципи Bad Cop
- Жодних слідів. Я завжди зберігаю докази своїх дій, щоб мати важелі впливу на клієнтів.
- Вибіркова довіра. Я працюю лише з тими, хто готовий платити та дотримуватися домовленостей.
- Нейтралітет. Я не беру участь у внутрішніх конфліктах і зберігаю нейтралітет із керівництвом.
Майбутнє
Я розумію, що мій шлях небезпечний. Але саме ця небезпека тримає мене в тонусі та дає можливість відчувати життя на повну. У мене є чіткий план: використати всі доступні ресурси, щоб досягти вершини та забезпечити собі безпечне майбутнє.
Дата написання: [08.12.2024]
Автор: Матвій Пантера