Відмовлено Тріпер Хелл/ Тайлер Хелл / Образи батьків (ОСК) в ДС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дава Боршук

Top 1 UG Player 🥷
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
146
Реакції
111
Бали
48
Форма подачі скарги:
1. Нікнейм гравця: Тріпер Хелл
2. Особистий нікнейм: Дава Борщук
3. Клан порушника: не знаю но точно знаю що вин в клане.
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: HenterX
5. Суть скарги:

Опис ситуації:

Я став свідком конфлікту між моїм другом та гравцем Тріпер Хелл у Discord. Спочатку вони обмінювалися образами, але мій друг не зачіпав батьків порушника. Я вирішив втрутитися та заступитися за свого друга, і, визнаю, що також використав образи у відповідь. Проте я, як і мій друг, не дозволяв собі переходити на особистості батьків.

Гравець Тріпер Хелл перейшов межу – він почав відверто ображати батьків мого друга, використовуючи грубі та принизливі висловлювання. Це є прямим порушенням правил проєкту та демонструє неприпустиму поведінку в ігровій спільноті.

Після цього я звернувся до Тріпер Хелла та
Тайлер Хелл з вимогою вибачитися, щоб конфлікт не загострювався. Однак замість вибачень він вирішив приховати свої дії – він змінив нік у Discord, намагаючись уникнути відповідальності. Проте мені вдалося зафіксувати його порушення – я записав відео та зробив скріншоти, де чітко видно образи з його боку.

Коли Тріпер Хелл дізнався, що я маю докази, він почав поспіхом видаляти свої повідомлення, намагаючись приховати факт порушення. Але я вже встиг зберегти всі докази, які прикріплюю до цієї скарги.

Такі дії гравця не лише порушують правила проєкту, а й створюють негативну атмосферу в спільноті. Вважаю, що подібна поведінка має бути суворо покарана, щоб у майбутньому уникнути подібних ситуацій.

Прошу адміністрацію:

• Розглянути цю скаргу та оцінити надані докази.
  • Вжити відповідних заходів щодо гравця Тріпер Хелл за порушення правил (образи батьків).
  • Попередити або покарати порушника згідно з регламентом проєкту.

6. Докази (скріншот/відео): Видео //// Скрины ( если надо мой ДС то вот borshk228)
7. Дата порушення: 10.02.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі