Зачинено Тьома Хевввву/обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Сер 2023
Дописи
127
Реакції
20
Бали
21
1.Нікнейм гравця:Трьома Хевввввву

2.Мій нік:Максим Стонік

3.Суть скарги: я продавав гелік він підійшов і сказав нехочиш помінять гелак на сто 2 рівня я согласився і продав гелік по мінімалке о потом він каже що я должен у нього купить скін за 3.4кк і він оддає сто я купив і він сказав що ніякого бізнеса нема.У людини 5 лвл передивіться в нього є основний аккаунт куди він передав ці кошти,прошу повернути мою машину та кошти

4.докази: (скріншот відео):

Тайм код:слив гелика по минималке 0:04 покупка скина в 2:49 в 3:28 людина сказала що який бізнес ми ні про що не домовлялись

5: Дата 27.12.2023

Пашка Марс

Не блат, а довіра.
Реєстрування
21 Чер 2023
Дописи
60
Реакції
22
Бали
23
1.Нікнейм гравця:Трьома Хевввввву

2.Мій нік:Максим Стонік

3.Суть скарги: я продавав гелік він підійшов і сказав нехочиш помінять гелак на сто 2 рівня я согласився і продав гелік по мінімалке о потом він каже що я должен у нього купить скін за 3.4кк і він оддає сто я купив і він сказав що ніякого бізнеса нема.У людини 5 лвл передивіться в нього є основний аккаунт куди він передав ці кошти,прошу повернути мою машину та кошти

4.докази: (скріншот відео):

Тайм код:слив гелика по минималке 0:04 покупка скина в 2:49 в 3:28 людина сказала що який бізнес ми ні про що не домовлялись

5: Дата 27.12.2023
А ты смешной, фрапс ещё бы с нокии 3310 запысивал

Олександр Флоренс

Легенда | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
1,057
Реакції
225
Бали
148
Вітаю!

Не флудіть в розділ! Не подавайте декілька раз одну й ту саму скаргу! Очікуйте відповіді в наступні скарзі!

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі