Роман Хомс
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 1 Лип 2022
- Дописи
- 144
- Реакції
- 86
- Бали
- 33
Зробіть будь ласка в оновленні 2.0 нові квартири та зробіть так щоб можно було зробити свій інтер'єр, щоб був десь на карті спеціальний магазин і там можна було купляти меблі, прикраси, битову техніку, освітлення. Тому що якось не цікаво те що в усіх домах однаковий інтер'єр, хочеться щоб всі меблі були там де ти захочеш. Ще хочу щоб додали вогнище там наприклад ще з колонкою щоб можна було на природі біля берега з своїми друзями і можна було жарити шашлики, рибу якщо спіймаєш. Зробіть щоб можна було купляти телефони різні щоб не було у всіх однакові телефони. Ще дуже добре буде для тюнерів якщо додасте у тюнінг салоні щоб були обвіси на всі машини (або для багатьох машин
) та такий тюнінг як:
Чіп тюнінг:
зміщення гальмівної сили по осях
Сила ручного тормоза
Різкість входу в поворот
Зчеплення в повороті
Пробуксування на старті
Крива втрата бічної тяги
Колеса та розвал:
Розвал коліс
Діаметр колес
Ширина колісної бази
Висота підвіски
Максимальний кут повороту коліс
( так я знаю що деякий тюніг є)
Та хочу щоб додали декілька машин у автосалони:
Kia Stinger, Mercedes-Benz CLS c63 AMG, Kia Sportage, Infiniti q60s, Volkswagen passat CC, Audi RSQ8, Tesla model S та Y, Volkswagen ID 4, 2020 Dodge challenger srt hellcat redeye, Toyota Supra A90
Начебто все що було в голові я написав, якщо щось буде ще допишу
Чіп тюнінг:
зміщення гальмівної сили по осях
Сила ручного тормоза
Різкість входу в поворот
Зчеплення в повороті
Пробуксування на старті
Крива втрата бічної тяги
Колеса та розвал:
Розвал коліс
Діаметр колес
Ширина колісної бази
Висота підвіски
Максимальний кут повороту коліс
( так я знаю що деякий тюніг є)
Та хочу щоб додали декілька машин у автосалони:
Kia Stinger, Mercedes-Benz CLS c63 AMG, Kia Sportage, Infiniti q60s, Volkswagen passat CC, Audi RSQ8, Tesla model S та Y, Volkswagen ID 4, 2020 Dodge challenger srt hellcat redeye, Toyota Supra A90
Начебто все що було в голові я написав, якщо щось буде ще допишу
Останнє редагування: