Відмовлено Тільки Для Серго Голда,Галицького//ГА,КА не розглядати!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Дороженко

Західна Україна
Реєстрування
5 Сер 2025
Дописи
119
Реакції
93
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Ілля Дороженко
2. Нікнейм адміністратора: Адам Грінвуд
3. Суть скарги: Вважаю не доцільним видання мені покарання, Питання до керівництва, Відколи нецензурна лайка заборонена в кланах?? Чи тепер за роль бандита неможна ображати держів? яка логіка такого рп. Та і відколи, правила проекту стоять вище за суть проекту? Не розумію. Дивно що бан на 7 днів так як для викрадення та образ є вагома IC причина а також по Ахісторі в мене мало таких покарань. Як зазвичай, ігнорування образ СБУшніка в оффтоп чат так як держів завжди блатять. не здивований.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): скарга
5. Дата порушення:31.07.2026

Останнє редагування:
Реєстрування
21 Лип 2025
Дописи
13
Реакції
15
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Ілля Дороженко
2. Нікнейм адміністратора: Адам Грінвуд
3. Суть скарги: Вважаю не доцільним видання мені покарання, Питання до керівництва, Відколи нецензурна лайка заборонена в кланах?? Чи тепер за роль бандита неможна ображати держів? яка логіка такого рп. Та і відколи, правила проекту стоять вище за суть проекту? Не розумію. Дивно що бан на 7 днів так як для викрадення та образ є вагома IC причина а також по Ахысторы в мене мало таких покарань. Як зазвичай, ігнорування образ СБУшніка в оффтоп чат так як держів завжди блатять. не здивований.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): скарга
5. Дата порушення:31.07.2026
друже за блат не жужи,в мене мут радій

Дан Гост

Активний
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
234
Реакції
170
Бали
48
бан за неадекватні висловлювання, дожились

Реєстрування
21 Лип 2025
Дописи
13
Реакції
15
Бали
8

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
811
Реакції
427
Бали
123
Вітаю Шановний гравець.
Відігравання РП ситуацій не забороняє вживати нецензурні вислови в обмеженій кількості.
Оскільки ви порушили низку правил під час РП ситуації, ви отримали відповідне покарання.
|Відмовлено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі