Vladis222
Активний
- Реєстрування
- 31 Тра 2023
- Дописи
- 158
- Реакції
- 66
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Олег Галицький - Василь Перегінець
- Особистий нікнейм: Асхаб Тамаев 6790778
- Суть скарги:
1. Адміністратор Олег Галицький відхилив мені оскарження при тому, що я писав на ім'я Сергія Коваленка - ось скарга.
2. Далі з приводу бана і за що був виданий бан - видали бан за -
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
5.5. "Flood in VC" - Flood in Voice Chat - Крики, увімкнення коротких музичних доріжок, використання програм для зміни голосу і все, що може завадити нормальній грі. | Мут до 45 хвилин
5.9. Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.10. Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
5.11. Заборонено нНеадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
6.29. Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів
3.
З приводу 5.1 (MG) добре я з цим згоден мут до 45 хв.
5.5 (Flood in voise) добре я цим я теж згоден мут до 45 хв.
Щодо 5.9 ( Образа гравців) На мою думку, сильного зачарування не сказав, сказав *********************ло і кривляв його і все. Тож думаю можна зменшити покарання.
5.10 (неповажне ставлення до гравців) погоджуюся трохи не неповажне ставлення до гравців, але думаю також можна над цим подумати та зменшити покарання.
5.11. (Запрещено неадекватно вести себя) ось тут думаю можливо обойтись мутом.
З приводу 6.29 (Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього до репорту або на форум тощо)
Ось тут я нічого не зрозумів, за що мені дали це покарання, на відео навіть не видно провокації.
Я просидів у бані вже 3 дні як на мене цього достатньо.
Також Також з приводу адміністратора Василя Перегінця, на мою думку, адміністратор спеціально приписує мені стільки покарань, за особисту не приязнь. ( Я можу довести це не один, багато таких людей)
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
- Дата походження: 14.11.24
Останнє редагування: