Розглянуто Тільки Сергію Коваленку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бубка

Козак
Реєстрування
25 Лип 2024
Дописи
6
Реакції
5
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Максим Чесний та Роберт Сіменс блат
  2. Особистий нікнейм: Бодя Рейнджер
  3. Суть скарги: Брав гроші в борг,у людини Юра Драгон,через Цр,обхід комісії,Мене відкинули на 6000 днів,нешанобливо ставились,в моментах перекручували мутили,кажу можна скажу,мутять,глушать,Роберт Сіменс забанив хотя ми стояли біля банокамата,він каже ви кидаете,я кажу щас,він каже я поняв та Забанив,Прошу власника проекта передивиться відкати в адміністраторів а саме:Роберт Сіменс 25,Максим Чесний,І якщо грати в гру всі гравці рівні,тіки чомусь Мене і мого друга відкинули на 6000 днів,знімють кошти та повернуть їх юре,а юру даже не яке покарання невидадуть,хотя роберт говорив,якщо ви не кідаєте то всі отримують покарання,тимпаче юра показував їм відкати і на них видно як він передав кошти,через цр обхід комісії,прошу передивитися то різбратися бо я побачив великий блат від Максима та Роберта!!!!!!!!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:9,09,2024

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
На розгляді.
Зв'яжіться зі мною в Discord - skakunchik.

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, обговоривши всю ситуацію прийшли до висновку.
Юра Драгон - буде покараний за махінації.
Бодя Рейнджер, Егор Рейнджер - отримують покарання за махінації та NonRP шахрайство.
Юрі Драгону буде повернено 120.000.000 ігрової валюти з 140.000.000 (20.000.000 ігрової валюти йде в казну на відшкодування комісії).

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі