Оскаржено Тільки вийшов з бану, далі забанили, оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хеккі Молдаванович

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Чер 2024
Дописи
64
Реакції
54
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Кирил Кархарт / by І.Грей
  2. Особистий нікнейм: Макс Тузолог
  3. Суть скарги:
    Мене забанили несправедливо. Я просто стояв у грі на центральному ринку, та старався з виходу з бану, який мені оскаржили, більше не порушувати правила серверу, як я і обіцяв. Після чого, до мене підходить гравець під ніком Егор Егоренко і без причини починає мене ображати. Я відповів йому в тому ж тоні, після чого він сказав “іди ***********************************, беззубий” — це вже відкрите порушення правил спілкування на сервері.

Після цього нас обох забанили, але мене забанили на 20 днів, хоча я тільки вийшов з попереднього бану й нічого серйозного не зробив, та за ці 2 дні, я ні разу не порушив ніякого правила. А його, хто все й почав, забанили тільки на 3 дні.

Вважаю це несправедливим і прошу переглянути рішення. Я визнаю, що відповів грубо, але почав не я. Також прошу врахувати, що я не провокував і не порушував правила спілкування перший.

Прошу:
    – скоротити мій бан до справедливого терміну, до 5 днів, або краще зняти , я встиг тільки 2 дні пограти з розбану.(
  4. Дата походження: 28.07.2025
    5. Докази скріншот/відео: тик

Іван Грей

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
1,308
Реакції
329
Бали
168
Вітаю.
Вам видано блокування на 20 днів за образу гравців.
Термін визначено з урахуванням вашої історії покарань — раніше вже було блокування на 15 днів за подібне порушення, тому цього разу термін збільшено до 20 днів.

Іншому гравцю було перевидано покарання у вигляді блокування на 15 днів.
Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА.

Хеккі Молдаванович

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Чер 2024
Дописи
64
Реакції
54
Бали
23
Я згоден. Але прошу замітити, що данний гравець, почав провокувати мене, я йому нічого не говорив, він підійшов і начав ображати, за це ви мали видати йому , за оск, та в деморган за провокацію, а ви просто відкинули мене та іншого гравця в бан.

Іван Грей

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
1,308
Реакції
329
Бали
168
Ретельно обдумавши ситуацію, вирішено зменшити термін блокування до 6 днів.
Будь ласка, надалі дотримуйтесь правил спілкування на сервері.

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,056
Реакції
841
Бали
253
Вітаю.
Покарання буде зменшене до 5 днів.
Відбувайте покарання та робіть висновки.
Оскаржено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі