Розглянуто Тільки для Григорія Густіліна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Січ 2023
Дописи
102
Реакції
106
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Савочкін
  2. Особистий нікнейм: Андрій Огородник
  3. Суть скарги:Доброго дня, шановний власник Ukraine GTA!

Ця скарга написана на керівника Ukraine GTA, Владислава Савочкіна. Як данний керівник видає ЧСП буквально нізащо, як гравці, які вклали душу, гроші та, саме головне, свій час в цю гру. А данна особа просто взяла і заблокувала. Так як гравці хочуть, щоб Владислава Савочкіна зняли з посади Керівника!

1.Перше, що я хотів би описати, так це ситуація, яка сталась нещодавно на 02 сервері, а саме зняття з посади ГА Івана Громова та розпал конфліктів між гравцями та адміністрацією 02 сервера. Я не розумію, чому зняли Івана Громова з посади, так як цей адміністратор стояв на цій посаді вже майже рік. Він зробив дуже великий вклад в проект, і тут бац - його знімають. Гравці не розуміють, що відбулось, та починається кіпіш, так як Іван був одним з найкращих ГА. Починається **************************** на форумі та в діскорді, і на одну скаргу відповідає Сергій Коваленко, що Івана Громова було знято за перевищення власних повноважень та просунення деяких осіб, при цьому всьому без доказів, без нічого взяли й сняли.

2.Розформ Тех.Підтримки. Місяць тому стався розформ технічної підтримки Ukraine GTA без опису защо їх розформували та чому так сталося минулі S.M починають писати скарги на оскарження блокування в відповідь їм пишуть вас було знято через те що ви були в одній групі там де принижували нового КТП та готували компромат на КТП ця відповідь викликала обурення серед гравців та техів гравці почали масово кидати скарги але наш "улюблений керівник" їх видаляв чим показував свою боязливість докази:Тиць та я так і неможу зрозуміти навіщо техам створювати тікети щоб писати туди самим собі чи що?

3.Нешанобливе ставлення до гравців від керівника: Як ми всі знаєм наш "улюблений керівник Владислав Савочкін" любить таке цікаве слово як ЧСП все почалось з того що гравці почали казати правду про Владислава Савочкіна який він та що він не так робить ну по факту це ж думка гравців причому тут ЧСП но ні Савочкін так не думає приклад цьому гравець який грає з відкриття Ukraine GTA та зробив великий вклад в проект Максим Львівський. Докази:Тиць .Данний гравець написав всб правду про керівника та вказав на недоліки проекту але йому дали ЧСП...

4.Блокування відеоблогера Kwenky без причини. Почнем з того що Квенкі був простим відеоблогером який знімає відео про Ukraine GTA вже рік та розвивав проект. В один прекрасний день, а саме 3 березня, Квенкі заходить в гру і бачить, що його заблокував античіт AC#110 назавжди. Він подав скаргу на античіт, щоб його розблокували. Докази:Тиць Олег Галицький дає відповідь: "Розглянувши скаргу, виношу вердикт: Вас занесено у чорний список проєкту." Квенкі та його підписники не зрозуміли, за що його занесли в ЧСП, після чого Квенкі пише оскарження ЧСП докази:Тиць та керівник проекту дає відповідь: "Вітаю, вам було видано покарання, за Образу проєкту, Керівництва, не шанобливе ставлення до Гравців, Адміністрації, за публікацію конфіденційної інформації." Без ніяких доказів, без нічого заблокували одного з найпопулярніших ютуберів Ukraine GTA. Я вважаю це власна неприязнь до Квенкі. Так як данна людина задонатила 30 тисяч гривень, робила цікавий контент, програвала свій дорогоцінний час, і його банять.

5.Гравці хочуть зняття з посади Владислава Савочкіна. Ну тут я навіть коментувати не буду і так все зрозуміло докази:
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць
  5. Дата походження: 10.03.2024

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, шановний гравець!

Надам відповіді на всі ваші запитання:
Почнемо зі зняття Головного Адміністратора 02 серверу Івана Громова, при знятті будь-якого адміністратора керівництво має право не надавати докази на зняття гравцям, лише керівництву вище, якщо вони їх потребують. Тому вважаю, доказів надавати вам не потрібно, оскільки є дуже багато конфіденційної інформації, яку ми за регламентом та правилами не можемо надавати гравцям.

Під час розформу технічної підтримки всі модератори були зібрані, де Керівник Технічної Підтримки пояснила, що саме сталось та навіть запропонувала залишитись тим хто хоче. Після була створена група у якій саме, принижували гідність КТП. Тому дані люди були заблокованні.

На даний момент Максим Львівський не перебуває в ЧСП надав відповідь у цій скарзі:
Посилання

Щодо блогера Квенкі, його було занесено у Чорний Список Проєкту за слив конфіденційної інформації про Власника проекту , також був образливий підпис, на жаль, не можемо прикріпити це на форумі з метою конфіденційності особистої інформації. Чому він був занесений в ЧСП надав відповідь у цій скарзі. Посилання

Більшість гравців, чиї коментарії або повідомлення були прикріпленні, перебувають у блокуванні за використання сторонніх програмних забезпечень, образи керівництва. Думаю, лише по цим відгукам не варто судити.

Сподіваюсь, надав відповідь на всі ваші пункти. Приємної Гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі