Відмовлено Тільки для ЗГА або КЕРІВНИКА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Жов 2023
Дописи
132
Реакції
27
Бали
31
1. Нікнейм гравця: Казік Марера
2. Особистий нікнейм: Мурад Мухаджі
3. Клан порушника:N1NTENDO
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:N1NT3NDO
5. Суть скарги:

доброго дня, зіткнулись з такою ситуацією, в нас є клан називається (N1NT3NDO) деякий гравець зробив такий сами клан тільки (N1NTЕNDO) ми заходимо до адміністраторів, і нам відповідають в правилах такого нема, що не може бути схожий клан, у мене питання до вас керівника проекту, дивіться роздивимось ситуацію, він создав клан, і провокує людей, кидають війну на наш клан а саме (N1NT3NDO) питання чому, це не може бути як провоканіонний клан? ми задаємо це питання адмінам, вони кажуть, розберайтесь самі такого в правилах немає, пишіть лідеру клану, це тупо, нам тепер просто можуть херачить війни і за того що є схожий клан і це не заборонено в правилах, і чому саме нам можуть кидати війни? тому що той клан навіть не зарегистрований на сайті кланів :( по ідеї ми можемо зробити Toxic тільки замість о написати 0? чи як? я враховую що так не повинно бути, це максимально порте відношення до гри,
і якщо їм кинуть війну, там ніхто на букву Е чи цифру 3 дивитись не будуть будуть зразу тулить
докази що є такий клан:
це ввод в заблужденіє, в скрагі точніше в доказах, Алік Саакашвілі, все розяснив,
приклад, якшо є адмін допустім (допустім, не хочу оскарбить данного адміна, просто приклад) Кіріл Філіпенко, а я буду Кірил Філіпенко, я думаю суть ви поняли
або я буду клан T0XIC, ну це просто самий банальний абсурд...

.
ми хотіли б шоб додали новий пункт правил а саме, який забороняє робити ідентичні нікнейми клану.

6. Докази (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...-погрози-на-видалення-клану-та-образи.325668/
7. Дата порушення: 18,09,2025

Останнє редагування:

Діана Мітчелл

L | Murr-Family
Реєстрування
6 Лют 2024
Дописи
544
Реакції
280
Бали
68
Вітаю! Ми розуміємо, що ситуація може викликати емоції, особливо якщо мова йде про схожі назви кланів.
Однак хочу наголосити на наступному. Назви кланів не є ідентичними.
У вашій назві використовується цифра "3", а у іншого— літера "Е".
Це різні символи, і технічно назви різні. Жодних правил,
які б забороняли схожість назв або використання схожих символів у правилі немає.
А плутанина серед гравців — це, на жаль, людський фактор.
Такі випадки вже траплялися з іншими кланами (наприклад, EngineFamQ / EnergyFamQ).
Існування клану з подібною назвою не є провокацією, а тим більше не є приводом для зміни назви клану.
Якщо вам було кинуто війну сторонніми гравцями — це також не є відповідальністю іншого клану,
а частіше результатом неуважності гравців. Ми не контролюємо дії третіх осіб, так само як і ви.

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,622
Реакції
1,047
Бали
253
Вітаю
ГС неоф надав відповідь вище

Відмолвено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі