- Реєстрування
- 10 Тра 2024
- Дописи
- 642
- Реакції
- 1,150
- Бали
- 153
1. Discord сервер(-и): 01,02,03,04,05,06,07
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: marcus_ww
4. Суть звернення:Вітаю. Мені було видано перманентне блокування на всіх серверах за обхід блокування. Я повністю визнаю свою провину та щиро шкодую про свій вчинок. Прошу вибачення перед модерацією та гравцями за створені незручності. Усвідомлюю, що порушив правила проєкту, і гарантую, що подібна ситуація більше не повториться. Прошу надати мені останній шанс та розглянути можливість зняття блокування. Для мене дуже важливо повернутися на сервер і продовжити свою діяльність на посаді Ігрового Помічника, сумлінно виконуючи свої обов'язки та дотримуючись усіх правил ДС.
Сподіваюся на ваше розуміння та можливість виправити свою помилку.
Дякую за увагу.
5. Докази (скріншоти/відео): тик
6. Дата видачі покарання: 05.04.2026
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: marcus_ww
4. Суть звернення:Вітаю. Мені було видано перманентне блокування на всіх серверах за обхід блокування. Я повністю визнаю свою провину та щиро шкодую про свій вчинок. Прошу вибачення перед модерацією та гравцями за створені незручності. Усвідомлюю, що порушив правила проєкту, і гарантую, що подібна ситуація більше не повториться. Прошу надати мені останній шанс та розглянути можливість зняття блокування. Для мене дуже важливо повернутися на сервер і продовжити свою діяльність на посаді Ігрового Помічника, сумлінно виконуючи свої обов'язки та дотримуючись усіх правил ДС.
Сподіваюся на ваше розуміння та можливість виправити свою помилку.
Дякую за увагу.
5. Докази (скріншоти/відео): тик
6. Дата видачі покарання: 05.04.2026
Останнє редагування: