Розглянуто Тільки для Керівника // К.Т

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Ліквід

02 | Західна Україна
Реєстрування
24 Вер 2023
Дописи
192
Реакції
245
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Кевін Теслюк
  3. Суть скарги:

4. Шановний керівник проєкту Ukraine GTA!

Звертаюся до вас з важливим питанням, яке турбує мене як гравця та активного учасника вашої спільноти. Граючи у ваш проєкт, я прагну отримувати задоволення, позитивні емоції та можливість взаємодії з друзями. Для мене одним із найважливіших джерел таких емоцій є активна участь у керівних процесах гри, і, можливо, в майбутньому — на адміністративних посадах. Звісно, це залежить виключно від вашого рішення, проте моє бажання та прагнення займати лідерські позиції залишається незмінним.

Проте, на жаль, адміністрація 02 серверу а саме (ГА,ЗГА) вважає, що я не змінився та продовжую діяти, як і раніше, що, на їхню думку, не дає підстав для довіри чи надання мені шансів проявити себе. Однак жодного реального шансу для цього мені не було надано. Єдина можливість, яка в мене була, — це посада заступника лідера СБУ, та, на жаль, через особисті мотиви слідкуючий вирішив припинити моє перебування на цій посаді.

Ще одна подібна ситуація сталася, коли я зайняв посаду заступника лідера НПУ. Вже в перший день мене зняла з цієї посади на той час ЗГС Держ(Діана Скакун), не повідомивши жодної конкретної причини. Мене просто позбавили ролі, і я досі не отримав пояснень. Подібна упередженість помітна лише у моєму випадку, і це вже відбувається не вперше.

Дозвольте звернути вашу увагу на важливу аналогію, яку я хочу навести: якщо взяти будь-яку купюру, навіть коли вона пошкоджена або змінена, її цінність не зникає. Так само і з людиною: її ініціатива, досвід та внесок не можуть зводитися до негативних аспектів, що траплялися у минулому.

Я прошу вас також згадати мій попередній досвід на керівних посадах: я був лідером НПУ в м. Харків (1 термін), лідером НПУ в м. Київ (3 терміни) та лідером ВРУ (1 термін). За цей час я вклав не лише свій час і сили, але й власні кошти для розвитку гри. І тепер, через особисту неприязнь, мені забороняють займати подібні посади, що, на мою думку, є несправедливим.

Прошу вас звернути увагу на мою ситуацію, переглянути рішення та надати мені шанс продемонструвати свій потенціал. Я впевнений, що ви не пошкодуєте про це рішення.

З повагою та надією на розуміння,
    Кевін Теслюк​

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

6. Дата походження: 06.09.2024

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,316
Реакції
5,038
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, надаю відповідь на ваші запитання:

1. Спільнота Західної України, з радістю надає можливість проявити себе на посаді як лідера / заступника так і на посаді адміністратора, так як у вашій історії є досить велика кількість порушень, як і занесення у Чорний Список UKRAINE GTA 3 рази так і подальші порушення на посаді.
Давайте обговоримо усе детальніше, 1-ше оскарження ЧС UG 14 березня (клік) тут, ви ствердили що не будете надалі порушувати, все буде добре, і тд, вам надали шанс. На жаль, через декілька годин ми отримали досить велике звернення від гравців на ваші дії (клік), 15 березня де ви повторно, вже 2 раз отримали ЧС UG, так як не дотримались своїх слів і надалі продовжили порушувати. Ви повторно написали оскарження ЧС UG (клік) і 19 березня отримали позитивне рішення, іншими словами вам надали ще один шанс, вже третій, з попередженням, що при подальших порушеннях - вас було знову заблоковано. І, на жаль, 22 березня ми знову отримує досить велике звернення (клік) щодо вашої діяльності на нашому сервері та вас знову, 3 раз внесли у ЧС UG. Через декілька днів від вас було отримано досить цікаве смс у приватні повідомлення, щодо батьків головної адміністрації та що ви з ними робили, тим самим ви підтвердили те, що ви не заслуговуєте для оскарження ЧС UG. Але ні, ви повторно оскаржуєте ЧС (клік), 8 квітня, ви отримали відповідь від Спец.Адміна, що вам відмовлено в оскарженні так як дії з вашої сторони не припустимі для нашої спільноти. 6 травня ви повторно пробуєте оскаржити ЧС UG (клік) але ця спроба була не успішною. 29 червня, було проведено глобальну амністію усіх гравців (клік), і ви також стали її частиною.
Підсумуємо ваші звернення, ви тричі отримали ЧС UG, і згодом отримали оскарження / амністію.

2. Перейдемо до другої частини, стосовно призначення на "керуючі посади", у вас була можливість бути на посаді підполковника згодом на посаді заступника лідера, але з вашої сторони були порушення, які також не є адекватними на високій посаді у фракції, а саме неодноразові неадекватні висловлювання, неадекватні дії зі співробітниками, також ваші неодноразові вислови біля ГУ НПУ К до звичайних гравців, на вашу думку це "смішно, і гравці не розумію гумору", але на жаль, це не припустимо на високій посаді, тому і вас було звільнено з причиною порушення статуту та заборонено обіймати високі посади на 02 сервері.

Підсумовуючи вище сказані аргументи, на жаль, головна адміністрація 02 серверу не може допустити вас до обіймання високої посади, або до посади адміністратора на 02 сервері.

[Очікуйте відповіді від Керівництва]

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

Прочитавши ваше звернення, та відповідь від Головного Адміністратора, можу сказати наступне:Повністю згідний з рішенням Адміністрації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі