Марк Ліквід
02 | Західна Україна
- Реєстрування
- 24 Вер 2023
- Дописи
- 192
- Реакції
- 245
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм: Кевін Теслюк
- Суть скарги:
Шановний керівник проєкту Ukraine GTA!
Звертаюся до вас з важливим питанням, яке турбує мене як гравця та активного учасника вашої спільноти. Граючи у ваш проєкт, я прагну отримувати задоволення, позитивні емоції та можливість взаємодії з друзями. Для мене одним із найважливіших джерел таких емоцій є активна участь у керівних процесах гри, і, можливо, в майбутньому — на адміністративних посадах. Звісно, це залежить виключно від вашого рішення, проте моє бажання та прагнення займати лідерські позиції залишається незмінним.
Проте, на жаль, адміністрація 02 серверу а саме (ГА,ЗГА) вважає, що я не змінився та продовжую діяти, як і раніше, що, на їхню думку, не дає підстав для довіри чи надання мені шансів проявити себе. Однак жодного реального шансу для цього мені не було надано. Єдина можливість, яка в мене була, — це посада заступника лідера СБУ, та, на жаль, через особисті мотиви слідкуючий вирішив припинити моє перебування на цій посаді.
Ще одна подібна ситуація сталася, коли я зайняв посаду заступника лідера НПУ. Вже в перший день мене зняла з цієї посади на той час ЗГС Держ(Діана Скакун), не повідомивши жодної конкретної причини. Мене просто позбавили ролі, і я досі не отримав пояснень. Подібна упередженість помітна лише у моєму випадку, і це вже відбувається не вперше.
Дозвольте звернути вашу увагу на важливу аналогію, яку я хочу навести: якщо взяти будь-яку купюру, навіть коли вона пошкоджена або змінена, її цінність не зникає. Так само і з людиною: її ініціатива, досвід та внесок не можуть зводитися до негативних аспектів, що траплялися у минулому.
Я прошу вас також згадати мій попередній досвід на керівних посадах: я був лідером НПУ в м. Харків (1 термін), лідером НПУ в м. Київ (3 терміни) та лідером ВРУ (1 термін). За цей час я вклав не лише свій час і сили, але й власні кошти для розвитку гри. І тепер, через особисту неприязнь, мені забороняють займати подібні посади, що, на мою думку, є несправедливим.
Прошу вас звернути увагу на мою ситуацію, переглянути рішення та надати мені шанс продемонструвати свій потенціал. Я впевнений, що ви не пошкодуєте про це рішення.
З повагою та надією на розуміння,
Кевін Теслюк
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 06.09.2024
Останнє редагування: