Максим Вентеровичч
Поважний гравець
- Реєстрування
- 31 Лип 2024
- Дописи
- 51
- Реакції
- 56
- Бали
- 23
- Вік
- 27
1. Ваш нікнейм:Хікаро Буданович
2. Нікнейм адміністратора:Ігор Київський
3. Суть скарги:Вітаю шановний Керівник та ГА дивіться мне забанили по порушенню правил юкрейн гта 7.10 тобто я кидав в дс каналі 06 серверу битву за територію також кидали інші клани я кинув територію перший тобто через хвилину пише слідкуючий адміністратор за неоф організіціями то що
Клан DAMEND кинули перші тереторія.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):докази те що битву за територію я кинув перший тут доказ про видання покарання тут
5. Дата порушення:14.04.2026
2. Нікнейм адміністратора:Ігор Київський
3. Суть скарги:Вітаю шановний Керівник та ГА дивіться мне забанили по порушенню правил юкрейн гта 7.10 тобто я кидав в дс каналі 06 серверу битву за територію також кидали інші клани я кинув територію перший тобто через хвилину пише слідкуючий адміністратор за неоф організіціями то що
Клан DAMEND кинули перші тереторія.
я написав что він *********************************** скинув йому цей скріншот доказ після чого мені модератори та лідери клана пишуть перезапустити діскорд я це зробив потім бачу що через 5 хвилин мене банят на 5 днів ну чесно ну це якось образило людину я не розумію ну якщо в мене на екрані показує то що я перший кинув я розумію то що може це було не приємно но мені могли дати мут в дс на деякий час ну а за що бан давати я ж нічого не сказав обідного не за мкашив адміна не сказав то що він там какойто плохой.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):докази те що битву за територію я кинув перший тут доказ про видання покарання тут5. Дата порушення:14.04.2026