Зачинено Тільки для Керівника!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Raiden

Активний
Реєстрування
8 Жов 2022
Дописи
441
Реакції
526
Бали
113
Нікнейм адміністратора: ГС Неоф|Ніко Родрігез / ЗГС Неоф|Артем Дарк

Особистий нікнейм: Чарльз Ратледж [1034]

Суть скарги:

Доброї ночі шановний Олег Галицький
Хочу звернутися до вас з приводу нашої багато шанованої адміністрації, а саме ГС|ЗГС Неоф - Ніко Родрігез / Артем Дарк

26.08.2025
Конфлікт із
ЗГС Неоф Артемом Дарком!
Клан TOSVA пише заявку на битву за тереторію клану WITCHERS номер тереторії 34 час 20:30 - Тиць
Надвечір коли має бути тереторія виявляється те що якщо клан ТОSVA кине битву то буде розрив тереторій в результаті клан тосва кидає битву за 43 тереторію
причому заявки на битву за 43 територію немає але за словами адміністратора вона є а точніше подала заявку на битву інша людина а інший знизу відповів що змінює територію але за фактом повідомлення не змінено! - Тиць
і наш клан вирішив не їхати на цю битву, оскільки заявки немає

в результаті на нас заливають скаргу за те, що ми не приїхали до 11 хвилин і нашому клану видають попередження!
Скарга / Попередження клану
Також хочу зазначити, що адміністратор Артем Дарк схвалив передачу Кришування бізнесу магазин аксесуарів, але він навіть ще не був переданий.
клик

26.08.2025
Відхилення скарги від
ГС Неоф
Написав скаргу на гравця Теодор Краунт 475 - Скарга
кинув його мувік з капта з тайм кодом де видно, що гравець дивиться крізь контейтер від першої особи - Мувик
Це ж використання недоробок гри вірно?

Адміністратор сказав, що це доказ від 3 особи.

Але адміністратор може розглянути цю скаргу за правилом
1.9.3. Адміністрація може розглянути скаргу, якщо в ній присутні критичні порушення, про які було повідомлено під час написання жалобы, а саме будь-які образи, реклама сторонніх проектів/стороннього ПЗ/ресурсов, використання стороннього ПЗ, MDM, MFD, розпал міжнаціональної ворожнечі, використання багоюзу або шкода UKRAINE GTA.

Крім цих ситуацій ці адміністратори не досить компетентні, на мою думку розглядання скарг це як особа адміністратора, що показує його активність і бажання залишатися на посаді. Дивлячись на даний момент у розділі скарг неофіційних організацій однозначно можна сказати, що скарги від учасників клану WITCHERS розглядаються протягом 1-2 днів, але скарги та запити від учасників клану TOSVA розглядаються протягом 20 хвилин (інколи довше). Тому мені здається, що ці два адміністратори мають упереджене ставлення до нас до клану WITCHERS.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Надав докази вище

Дата походження:26.08.2025

♡ Тільки для Керівника UKRAINE GTA ♡
♡ Олега Галицького ♡

З повагою Модератор клану WITCHERS

Останнє редагування:

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,814
Реакції
2,025
Бали
253
Вітаю, щодо першого пункту - попередження Вашому клану буде знято, оскільки це перший випадок. Проте в Discord було помітно, що Ви знали про зміну територій та не приїхали спеціально, та і повідомлення від лідера - це свідчить. Подання на зміну зробила інший гравець, адже той, хто спочатку забив битву, не мав доступу до Discord.
По другому Вашому запитанню - ЗГС передав мені інформацію про передачу бізнесу в ніч з 25 на 26 числа. Через певні обставини не було можливості передати його Вам одразу, але станом на зараз бізнес уже переданий під кришування Вашого клану.
Щодо відмови скарги - з рішенням адміністратора я згоден.
Також деякі скарги, які потребують більш детального розгляду, надсилаються мені. Це робиться для аналізу ситуації в цілому та перевірки інформації, яка може бути недоступною для ГС/ЗГС.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі