Тімочка Бумер
Отаман
- Реєстрування
- 6 Лют 2025
- Дописи
- 71
- Реакції
- 30
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм: Тімочка Бумер
2. Нікнейм адміністратора: Олександр Сазантов
3. Суть скарги: -
Даний адміністратор неправильно розглянув мою скаргу.
Адміністратор заявив, що на моєму відеозаписі нібито не чути мікрофон. Проте це не відповідає дійсності. На записі чітко чути голос гравця, який мене ображав, провокував та першим розпочав конфлікт. Також на відео добре видно всі його дії.
З мого боку жодних провокацій не було. Я не починав конфлікт і не порушував правила. Саме інший гравець першим почав ображати мене та проявляти агресію.
Вважаю, що адміністратор поверхнево перевірив докази та зробив неправильний висновок. Прошу переглянути мою скаргу повторно та об'єктивно оцінити відеозапис, оскільки на ньому чітко видно та чути всі порушення з бок
у гравця.
Прошу Покарати Адімністратора за неправильні дії!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Скарга
5. Дата порушення: 24.07.2026
2. Нікнейм адміністратора: Олександр Сазантов
3. Суть скарги: -
Даний адміністратор неправильно розглянув мою скаргу.
Адміністратор заявив, що на моєму відеозаписі нібито не чути мікрофон. Проте це не відповідає дійсності. На записі чітко чути голос гравця, який мене ображав, провокував та першим розпочав конфлікт. Також на відео добре видно всі його дії.
З мого боку жодних провокацій не було. Я не починав конфлікт і не порушував правила. Саме інший гравець першим почав ображати мене та проявляти агресію.
Вважаю, що адміністратор поверхнево перевірив докази та зробив неправильний висновок. Прошу переглянути мою скаргу повторно та об'єктивно оцінити відеозапис, оскільки на ньому чітко видно та чути всі порушення з бок
у гравця.
Прошу Покарати Адімністратора за неправильні дії!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Скарга
5. Дата порушення: 24.07.2026