Відмовлено Тільки для Олега Галицького, Керівника Ukraine Gta

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Вакула

Ігровий Помічник | Центральна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
21 Сер 2022
Дописи
243
Реакції
95
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Влад Вакула
2. Нікнейм адміністратора: Семпроніо Серо (Минулий ГА), Крістіан Родаріо (ЗГА)
3. Суть скарги: Вітаю, була подана в особисті повідомлення анонімна скарга до минулого Га Семпроніо Серо, на гравця який намагався мені продати верти, даний адміністратор мало того що не відповідам близько 3-4 днів, та після скарги на форумі, та він в той день мені відписав, та написав "Зрозумів подивлюсь", після цього повідомлення пройшло 4 дні а гравець ще досі грав, я почав питати "Добрий вечір, хотів запитати у вас з приводу цієї людини, ви побачили порушення від нього?" по сьогоднішній день немає відповіді та дій а гравець ще досі грає. Після чого я написав анонімну на того самого гравця вже до ГС Неоф. Орг, Даніїл Божко, він відреагував швидко та я вдячний, я думав завдяки йому я зможу добитися блокування гравцеві, він передав мою анонімну скаргу з дозволом моїм до Крістіан Родаріо (ЗГА), пройшло з того моменту 15 днів..., і так ніхто нічого не зробив даному гравцеві і він грав (та зараз по сьогоднішній день грає), мені Даніїл Божко пише "Це краще запитай у ЗГА. Скажеш з приводу продажи виртів, яке писав мені" та я написав пану Крістіан Родаріо (ЗГА) так як мені і написав Даніїл Божко, но я не побачив відповіді на моє запитання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Докази того як мені гравець пропонував купити верти у нього я надам в особистих повідомленнях вам, та усі докази з даними Адміністраторами.
5. Дата порушення: 12.05.2026

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,046
Бали
253
Вітаю!

Перевіривши інформацію від ЗГА та можливі звернення - передачі або звернень не бачу, якщо у вас є докази подайте чинному ЗГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі