Розглянуто Тільки для Олега Галицького.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
927
Реакції
1,845
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Тонні Дніпровський
2. Нікнейм адміністратора: Діма Хансен
3. Суть скарги: Вітаю пане Керівник, в нас на 06 є проблема, і вона стосується адміністратора Діми Хансена. Коротко, він не вміє розглядати скарги, виносить незрозумілі вердикти, через що я, і не тільки, маю подавати скарги, робити все через ГА, щоб мені перерозглянули скаргу. Як ця особа пройшла співбесіду? тестування? якщо банально скарги розглядати компетентності 0. Ось прикріпляю всі наявні докази, порушень данного адміністратора. Також він не видав покарання в цій скарзі відповідно до правила UG 5.8, не видав за згадку рідних,і та видав мені покарання, відповідно правил держ орг "2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана" Як це можна зрозуміти? І я впевнений, що данну скаргу підтримає багато осіб, так як я не один такий, котрий терпить таке відношення до себе. І завжди його це обходить боком, ніяких штрафних санкцій, нічого. Я маю терпіти такі незрозумілі розгляди скарг, а він і далі таке робить. Прошу зробити з цим щось!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Моя скарга, Скарга Скарга Скарга
5. Дата порушення: 16.02.2026

Реєстрування
27 Жов 2025
Дописи
11
Реакції
28
Бали
18
ну тут вже чуте що в Тонні якась особиста неприязнь, бо Хансен розглядає все чітко і за всі порушення видає покарання вірно. моя особиста думка.

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,055
Реакції
841
Бали
253
Вітаю.

Вашу скаргу щодо адміністратора Діми Хансена було розглянуто керівництвом сервера.
За результатами перевірки повідомляємо, що порушень у діях адміністратора не виявлено. Розгляд скарг здійснюється відповідно до внутрішніх регламентів проекту, а винесення вердиктів базується на аналізі наданих доказів, контексту ситуації та чинних правил, так усі мають право на помилку і даний Адміністратор не виняток ""не помиляється той хто нічого не робить""
Звертаємо увагу, що незгода з рішенням адміністратора не є автоматичною підставою для визнання його некомпетентним. Якщо ви вважаєте, що рішення потребує додаткової перевірки, ви маєте право звернутися з скаргою до ГА у встановленому порядку, без публічних звинувачень та емоційних формулювань.
Адміністрація проекту проходить відбір та перевірку перед призначенням на посаду.
Підстав для застосування дисциплінарних заходів до адміністратора немає.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі