Відмовлено Тільки для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олексій Квенті

Шановний гравець
Реєстрування
22 Тра 2025
Дописи
64
Реакції
42
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Олексій Квенті
2. Нікнейм адміністратора: ГС держ
3. Суть скарги: Вітаю. Я звертаюсь до вас з приводу ГС держ бо КА та ГА нічого з ним не роблять, а він собі в роблокс іграє госка це повний жах нема компитентності вобще тільки НонРП і все і якшо зараз дивитись шо Ігр.Помічникі собі дозволяють іза того шо у них бедкопка це ненормально. Звісно я не про всю госку а тільки НПУ, СБУ, ДКВС.
Тому пане Олег Галицький я прошу прийняти якісь міри бо звичайна розмова з ГС держ нічим не допомагає і у нас в госке безпрідел зами та лідери нарушають, халатно относяться до своєї посади і подають рижикам в фракції такийже приклад і потім ці рижики в патрулях нічого не знаючи просто кафають і творять повну єрунду. Тому пане Галицький прийміть міри щодо ГС держ 04 серверу
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: -
┏━━━━━━━━Ukraine GTA━━━━━━━━┓
Західна Україна 02

Майор СБУ I Nik Олексій Дунаєв[22.02.2026-15.03.2026]
Північна Україна 04
Ігр.Помічник [14.03.2026-05.04.2026]
З-L ДКВС [18.04.2026-27.04.2026]
ІП [27.04.2026-05.05.2026]
Майор ЗСУ [04.06.2026-11.05.2026]

/by О.Бульдаков

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,457
Реакції
749
Бали
253
Вітаю.

Не розумію, яким чином гра в Roblox може впливати на виконання адміністратором своїх обов'язків або бути підтвердженням його некомпетентності.

Зміст Вашої скарги здебільшого складається із загальних тверджень, які не підкріплені конкретними доказами порушень з боку ГС Держ. Крім того, складається враження, що звернення має характер особистого невдоволення рішеннями адміністрації, оскільки раніше Вам було відмовлено у співпраці та рекомендовано проявити себе на 10-му званні.

Якщо Ви вважаєте, що конкретний адміністратор, лідер або працівник державної структури порушив правила , Ви можете подати окрему скаргу із відповідними доказами. Лише за наявності підтверджених фактів можуть бути вжиті відповідні заходи.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі