Розглянуто Тільки для Пана Олега!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝒟𝒶𝓃і𝓀 𝐻𝑜𝓂𝓈

Поважний гравець
Реєстрування
12 Чер 2025
Дописи
142
Реакції
145
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Данік Хомс
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Сверидов,Андре Колісник,Даніель Хомс,Ксенія Київська
3. Суть скарги: Вітаю шановний Олег Галицький сьогодні на 03 сервері був зліт гараза під номеро 89 о 11.03.37 я собі стояв нікого не чіпав за 23хв до зльоту приїхало 3 патрльні машини СБУ з них вийшли люди та сказали що шукають мене але по 1-ше я був у шоломі 2-ге по РП вони не могли дізнатися що імено там я викликав репорт прилетів наш ГС держ. я кажу ось люди порушоють РП нащо мені відповідь

-Увас привязана карта від телефону вони знають де ви
Таке питання відколи СБУ по номеру телефона прають також як вони його дізналися також я міг сімку поміняти,передати,лишити на тому місті ну ви вдумайтеся ну це не бред? Я зайшов у Войс і мене перекинули ітпм сиділи Ярослав Сверидов,Андре Колісник,Даніель Хомс,Ксенія Київська я говорю мене дістали з товпи заді мене сиділо 3 людини як вони мене дістали і Ярослва почав говорити зовнім не про те що треба типу (чому я їзджу без номерів коли, я сплачував штрафи, як йому налагодити РП,що СБУ зробило все правельно) ну чесно мене єба!и не должно як йому зробити РП ну я людини,гравець просидів на зльоті 2 годи я нікого не вбив пальцем не чіпнув і мене і мого друга кафають на зльті по НонРп бля.ть я після такого чешно кажучи не хочу грати тому що я сьогодні спеціально лишився в дома щоб зловити гараж але лапає людини а саме Петро Важливий який багом заходь на мітку за 10-15хв це вже його не 1-вий зліт питання як розвиватися людям які не мають можливості донати чи яким не получається заробити ось ну немає зараз роботи на якій можна підняти
Далекобійник (закази фігня + не у всіх є фура)
Лохина (скучна і невигідна томущо полоучаєш мало)
Інкасатор (100к без віп і Х2)

ну тоді питання як дальше мати настрій грати в ці ігри коли тебе людина з СБУ кафає бо ти знею не дуже добрих стосунках яке ви РП Хочите зробити коли у нас всі навіть госка їздить без номерів і позустрічній яке нах!й РП коли ти сидиш на зльоті думаєш (ось мій шанс стати багатим купити машину,Будинок,бізнез і т.д.) так ні тебе беруть за 20хв і садять і заходиш в войс до адмінів а вони все криють тих кому їх треьа особливо гос.
Я ЗНАЮ ЩО ЗАРАЗ ПОТРАЧЕНИЙ ЧАС НА ПОДАЧУ ТІЄЇ СКАРГИ ПРОСТО ВІДМОВЛЯТЬ МЕНІ ДАДУТЬ ВІДПОВІДЬ (АДМІНИ І ГОС. ВСЕ ЗОРОБИЛИ ПРАВЕЛЬНО) А ТИ ПРОСТО ЄБА!ИЙ ГРАВЕЦЬ НА ЯКОГО ВСІМ ПОХ!Й ЯКЩО ТИ БОМЖ ЦЕ ТВОЇ ПРОБЛЕМИ!!!!! (ПРИКЛІПЛЮ ВІДКАТ БУДЕ ІНТЕРЕСНО ПОДИВЕТИСЯ ДЯКУЮ ЗА УВАГУ З ПОВАГОЮ ДАНІК ХОМС)
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): клікабельне)
5. Дата порушення: 26.02.2026
з любовю той самий Хомс

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
Так, СБУ не повинні були вас кафати, гравці та адміністратори отримали дисциплінарне стягнення.
Вам буде виплачена компенсація.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі