Зачинено Тільки для Сергія Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ніколь Керрi

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Лип 2024
Дописи
17
Реакції
46
Бали
18
  1. Нікнейм адміністратора: Валерія Тимошик
  2. Особистий нікнейм: Ніколь Керрі
  3. Суть скарги: Адміністратор забанив гравця Шторм Керрі на 60 днів за образи на адресу адміністрації в Telegram. Однак, у гравця немає подібних порушень в його історії, які могли б виправдати такий тривалий бан. Більше того, його зняли з посади адміністратора, а його клан, в який він вклав багато сил і грошей, був знищений. Гравець всього лише висловив свою думку, і після цього людина, до якої вона була спрямована, забрала у нього статус адміністратора. Така ситуація виглядає несправедливою, і, можливо, варто було б переглянути рішення, скоротивши термін бана.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): клац тут
  5. Дата походження: 27.09.2024

Реєстрування
15 Бер 2024
Дописи
10
Реакції
18
Бали
8
Дуже смішна ситуація)
По перше ЖБ від 3 особи яка взагалі не має ніякого до цієї ситуації відношення, тому в скарзі буде відмовлено)
По друге те що гравець вкладав багато своїх сил та енергії в клан це було лише на початку карʼєри, далі гравець по своїм сімейним обставинам передав лідерство своїм модераторам, які і тягнули всі клопоти та клан до гори це взагалі немає ніякого відношення до цієї ситуації, я зі своєю професією приділяв більше часу та сил до росту клану, тому текст про те що вкладались сили і так далі це просто пуста трата часу та просто вода яка не грає ніякої ролі в вирішенні цього питання. Відмовлено!
По трете, докази що є у цій жалобі взагалі ні до чого, тому що був факт порушення за що гравець отримав покарання, взагалі не хотілось в це влазити, але після отриманих мені повідомлень, я знаю точно що гравець отримав правильне і справедливе покарання за свої слова.
Мораль цієї басі така що не треба грати в подвійну гру з людьми які знають дуже багато про тебе)
Я знайшов для цього час, що б висловити свою думку)
Всім бажаю здоровʼя, всіх люблю ваш Фантом Керрі

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

Не підлягає розгляду: Скарга написана від третього лиця;

Гарної гри Ukraine GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі