Розглянуто Тільки для Сергія Коваленко або Владислава Савочкіна, всім іншим прошу не розглядати!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ваня Герб

Козак
Реєстрування
3 Чер 2024
Дописи
1
Реакції
7
Бали
3
  1. Нікнейм адміністратора: Соня Кєліні
  2. Особистий нікнейм: Накамуро Газобетон
  3. Суть скарги:

Вітаю Шановне керівнцтво та адміністрація UKRAINE GTA, сьогодні 01.06.2024 моєму клану було видано 3/3 доган.

У мене було 2/3 доган, але саме цікаве за що мені дали 3 догану, а дали мені її за Неадекватні висловлювання + образа гравців + образа рідних.
    А тепер питання, де я когось образив або образив рідних?
    В грі такого не було, в офіційному каналі діскорд UKRAINE GTA такого також не було! Повтарюсь не було!!!
    Але я знаю де це було - це було в особистих повідомленях в діскорді з гравцем Сережка Новік!

А ось тепер питання, з якого моменту дають бан за образу в особисті повідомлення?
    З самого мого початку гри на UKRAINE GTA, я такого ще не бачив що б за те що ти образив гравця в особисті повідомлення давали бан в грі!

Також хочу вам нагадати хто такий
    *Сережка Новік* - це минулий Сергій Новік адміністратор 02 серверу UKRAINE GTA. Тоді його занесли в ЧСП проєкту за образи керівництва. Саме він поскаржився Соні Кєліні на мене Накамуро Газобетон.

Тепер щодо Соні Кєліні, в переписці з нею в діскорді, я запитав за що мене заблокували? Я сказав на мене не було ніяких скарг та тд.
    На що вона мені відповіла * А в особисті?) *, потім я зрозумів про кого вона говорить( Сережка Новік).
    Потім я запитав в неї * В особисті повідомлення рахуеться? * На що вона мені відповіла * не знаю *, ( не знання правил не звільняє від відповідальності !) Потім вона каже - Це не допустимо якщо лідер клану вас оскає/мкшить, та каже можете кидати мені. Але ще одне питання де таке правило прописано покажіть або скажіть. Не в яких новинах про це нічого сказано не було. Якщо таке правило б було десь написано зрозуміло, але такого правила нема!

Потім я запитав * ви вже знесли общак ? * на що вона відповіла, у вас занадто малий общак та ваш клан не активний, питання в сенсі малий общак та не активний? общак клану становив 110.000.000, та клан був активний ми приймали участь в битвах за території, грали івенти, здавали партії, та активно себе поводили в грі. Це сарказм так сказати що малий общак та що ми не активні, вона могла списати круглу суму (100кк) як всім іншим кланам на приклад, клан ТРОЯ у нього було 3/3 доган та йому сняли 200.000.000 з общаку та далі...
    Вся переписка з Сонею Кєліні.

Як по мені це блат, тому що якщо казати відверто то всі ми знаємо що Соня Кєліні та Сергій Новік, друзі, соклани, раніше були в одному клані, та так далі. Та це возможний блат, тому що Сергій Новік їй нажалівся, та через одну годину Соня Кєліні мене заблокувала, хотя як каже сама Соня Кєліні всі скарги розглядаются через форум, але на форумі такої скарги нема.

Чому я заоскав Сережу Новік:

Також хочу зауважити те що Сережа Новік, в лс питався мною маніпулювати, а саме казати що кине на мене скаргу на фрум та мій клан знесуть. Вимогав сумму в розмірі 10кк, це вже можна щитати зливом клана на пряму. Всі докази тут. Вся переписка з Сережой Новік.

Також хочу сказати те що, поки я писав данну скаргу я питався розібратись в ситуації з Вікторію Коваленко, та Вікторія Коваленко просто мене заблокувала в лс, не розібравши ситуацію. Доказ.

Дякую за розуміння, Шановне Керівництво та Адміністрація UKRAINE GTA. Прошу розблокувати мій обліковий запис або повернути клан. За зв'язком або питаннями пишіть дс: vladik_6666

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  5. Дата походження: 03.06.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,031
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Стосовно видачі покарання, адміністратор видав покарання коректно, так як з вашої сторони були серйозні образи рідних / батьків та самого гравця.
Стосовно правила: 10.8 Заборонено ображати/погрожувати/розповсюджувати особисті дані про адміністрацію поза грою в соц. мережах, особистих повідомленях, тощо (під це правило підпадає все що стосується гри чи дій адміністратора).
Стосовно общаку, у вашому клані було 110 млн. коли у іншого клану, який ви вказали у скарзі мав 200 млн. тому і клан було видалено.
Стосовно маніпуляції - гравець хотів з вами домовитись та запропонував суму щоб не надсилати скаргу.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі