Розглянуто Тільки для Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Кримський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
614
Реакції
899
Бали
153
1. Нікнейм адміністратора: Олег Романович
2. Особистий нікнейм: Ярослав Кримський
3. Суть скарги: Вітаю, шановна адміністрація та керівництво ця скарга тільки для Сергія Коваленка не для ГА/ЗГА хочу звернутися до вас пане Сергій Коваленко з розгляду мого прохання а саме потрапити на посаду Ігрового Помічника так як пане ГА каже поки його думка не зміниться про мене то він мене не візьме на посаду Ігрвого Помічника нагадую після зняття мого пройшло багато часу а саме 26.02.2024 я став на посаду Ігрового Помічника 17.05.2024 мене не зняли з посади Старшого Модератора по якій причині я не буду казати тому що ця інформація є кондефеційною можу надати в особисті повідомлення таокж хочу сказати я дуже активно працював та допомогав гравцям та якщо подивитися
1 скаргу 2 скаргу 3 скаргу 4 скаргу то можливо зрозуміти мене що я вже виправився нагадаю після зняття пройшло 4 місяці вже а пан ГА каже що думка не змінилася та також за мною не було помічено серйозниз покарань поведінки тощо чомусь дивно коли я перевірвся з посади Лідера організації ДСНС бу ГА Віктор Миколайович мене взяли на посаду Ігрвого Помічника а коли став ГА Олег Романович то відтепер мене не хочуть бачити як це може бути можливо він ставиться погано до своїх обов'язків прохання зрозуміти мене та надати шанс спробувати я людина відповідальна яка може завжди допомогти гравцю/гравцеві а також я вже більше 3 місяці стою на посаді Модератора Діскорд та вже знаю всі правила та тощо
Скарга написана тільки для Керівника проєкту Сергія Коваленка
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
5. Дата походження: 01.08.2024

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, шановний Ярослав Кримський

Я вже збився з рахунку , який раз ми повертаємось до цієї теми, тому сподіваюсь в цій скарзі я надам вам максимально розгорнуту відповідь, і ми закриємо це питання раз і назавжди.

На даний момент , у вас недовіра особисто від мене на пост адміністратора. Я думаю ви самі чудово розумієте з чим це пов'язано , а якщо ви не зрозуміли , то я вам поясню:

- Перебуваючи на посту адміністратора вже довгий період часу , мною було прийнято рішення перевірити вашу компетентність , та вам було сказано певний період часу бути присутнім на лекціях для ігрових помічників , а згодом пройти тест , який також створений для ігрових помічників. На той момент ви перебували на посту старшого модератора [3 рівень адмін прав], тому ви зобов'язані були це все знати.

За результатами тестування, ви пройшли тест практично найгірше серед всіх ігрових помічників (2 місце знизу), та рішенням КІП,ГА та ЗГА вас було знято з посади,

- Через декілька тижнів , керівником було прийнято рішення дати вам можливість пройти тест повторно, проте другий тест , якщо мені не зраджує пам'ять, ви пройшли ще гірше аніж перший.

- Через деякий час ви зайняли пост заступника лідера ЗСУ, де згодом були зняті з посади через постійні неактиви на посаді та неадекватну поведінку.

Сподіваюсь я вам максимально детально пояснив чому у вас недовіра на пост адміністратора 04 серверу.

Всі наступні скарги стосовно цієї теми будуть закриватись, так як в цій скарзі була надана розгорнута відповідь

Гарної гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі