Stephanie Freudenthal
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 18 Кві 2024
- Дописи
- 93
- Реакції
- 90
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: ГС/ЗГС НЕОФ
- Особистий нікнейм: Стефани Фрейденталь
- Суть скарги:
Вітаю, шановний керівник, Сергій Коваленко.
Я звертаюсь до вас із серйозною скаргою на дії адміністрації ГС/ЗГС Неоф, також про незрозумілі дії на їх постах. Вважаю що вони не справляють на посту, та не можуть ні як, знайти спільну думку та співпрацюватися.
Почнемо з ситуації яка сталась, на цьому тижні: Клан, Moonlight отримав покарання за 10+ схваленних скарг у неоф.орг (R-3042). Ця скарга була написана мою, тому що переглядаючи форум, цей клан почав роботи багато порушень не дотримується адекватного спілкування, та взагалі має дуже критичні порушення на сервері (DM in GZ, FD in GZ, MDM, образи гравців і так далі). Ви можете ознайомитися з цією скаргою нижче ось тут.
Після чого на форумі почалися зливи мого клану та мене особисто. Гравець Олег Словак подав скаргу, на мене за злив (R-3048 злив конфіденційної інформації від лідера) де скаргу прийняли, на що адміністратор Джейк Вінчестер спирався? Взагалі не зрозуміло - тому що за приклад, можемо взяти скаргу попередню скаргу яка була відмовлена від Джейк Вінчестер (оск в дс від лидера клана (Перезалив)), він вказав цитую: “Нажаль недостатньо доказів, це може бути підроблена переписка - приклад, потрібно щоб було видно ОБОВ'ЯЗКОВО ім'я користувача - приклад” вказав приклади, на що спирався після своєї відповіді Джейк Вінчестер якщо надав приклади і відповідь у скарзі яку відмовив, взагалі не відомо.
Він розглянув скаргу, яка була в якомусь не зрозумілому дискорд каналі, без ім’я користувача, тільки скріншот повідомлення без дати.
Тому, вважаю що є порушення при розгляді, скарги - у тому числі, діючий ЗГС Неоф, немає чіткого уявлення щодо своєї посади та чіткої точки зору, в одину годину йому хочеться щоб було видно ім’я користувача, дату та час. У іншу годину схвалює скаргу, без запиту додаткових доказів.
Прошу переглянути розглянуто скаргу R-3048, та запитати у гравця або більше доказів, або надати пояснення ситуації що сталось.
Перейдемо далі, до Неоф.орг - хочу висловити своє невдоволення та звернути вашу увагу на непослідовність у застосуванні правил щодо видачі попереджень і покарань для кланів. Наразі відсутня чітка та прозора система правил, за якими кланам можуть призначатися покарання. Ми неодноразово спостерігали ситуації, коли клани отримували покарання за неадекватні висловлювання з боку їхніх учасників. Наприклад, клани MAFIOZI, Dark-Angels та Архангел були покарані за подібні дії.
Проте нещодавній випадок із модератором клану Moonlight по якій йде скарга (Оск от 2-ух модераторов (Перезалив) викликає серйозні питання. Незважаючи на його образливі висловлювання, такі як використання слів «сімейство», «бомжі» та «нищие», які можна трактувати як особисті образи та перехід на реальні образи, покарання клану не було призначено. Це викликає почуття несправедливості та враження некомпетентності в ухваленні рішень.
Спираючись на систему доган та попереджень взагалі не прописано нічого - за що клан може отримати покарання, тільки у загальних правилах UG, на які не одне із тем у розділі Неоф.Організації не веде, догани та попередження видаються на схоже на розсуд ГС/ЗГС Неоф, і гравці взагалі не можуть ніяким чином, з орієнтуватися.
Якщо переглядати, діючі внутрішньо-серверні правила, то клани зараз не мають взагалі отримувати покарання, тому цього немає у системі є тільки загальні положення, які наголожуть нам:
1.1. Незнання цих правил не звільняє вас від відповідальності;
1.2. Клан який недотримується цих правил буде покараний в залежності від тяжкості порушення;
1.3. Клан може отримати як догану (максимум 3) так і попередження (2/2 попереджень = 1 догана);
1.4. Клан який отримує 3/3 доган видаляється або з його общака списуються кошти без попередження;
1.5. Першу та другу догану може видати слідкуючий адміністратор (неоф. орг.), остання (третя) видається виключно ГС/ЗГС Неоф;
1.6. Покарання видаються на розсуд слідкуючої адміністрації. Будь яке покарання можна оскаржити на форумі;
Також хочу зазначити іншу скаргу щодо чітера Сильфія Чердака. Адміністратор, який займався цією справою, не провів належну перевірку і не забанив гравця на час розгляду проблеми, як того вимагають правила. За стандартною процедурою, адміністратор повинен провести перевірку на наявність стороннього програмного забезпечення (читів), однак цього не було зроблено.
Адміністратор виправдав свою бездіяльність тим, що це міг бути рассинхрон. Однак, якщо детально проаналізувати надане відео, можна помітити, що у Сильфія Чердака навіть не було прокачаної зброї M4. Тобто, навіть за умови розсинхрону, він не зміг би вбити іншого гравця з одного пострілу. Незважаючи на цей факт, адміністратор проігнорував очевидні докази і не вжив необхідних заходів, що свідчить про його некомпетентність та неналежне виконання службових обов’язків.
Сподіваюся на ваш перегляд цих ситуацій та вжиття відповідних заходів. Щодо ГС/ЗГС Неоф, та виправлення ситуації по неоф.орг протягом мінімального періоду, тому що те що зараз коїться взагалі дуже впливає на атмосферу гри!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Знаходяться у суті скарги
- Дата походження: 22.10.2024