Розглянуто Тільки для керівника проекту/Берлінов і Судаков

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
129
Реакції
345
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Мірай Соната
2. Нікнейм адміністратора: Артем Судаков і Андрій Берлінов
3. Суть скарги:
Була розглянута ось ця скарга. По-перше сам автор скарги в тому нескінченному тексті не один раз сильно спотворює ситуацію, місцями є обман та непідкріплені фактами звинувачення що було колись. По-друге скарга порушує правила подання теми, а саме:

Не підлягають розгляду:

Якщо містить будь-яку іншу інформацію, яка не має відношення до скарги (розповіді про якісь вильоти від автора та діскорд тощо, просто все в кучі) + Неадекватна назва теми.

Адміністратор Судаков
всерівно бере цю скаргу на розгляд, і на мою думку, розглядає скаргу дуже однобічно. Просто закривши очі на куди більш серйозні порушення від самого автора скарги та його людей. Така ситуація трепляється не один раз. У войс адміністратор не заходить, в грі (особисто я не помічала).
Ось в цій скарзі на мене, адміністратор Судаков спочатку взагалі видавав варн, авторам скарги не було видано нічого. Тоді ситуаціюю врегулював ГА та зробив перерозгяд в цій скарзі. Але сам факт, що 2 скарги були розглянуті з дуже суворістю до мене і тотальним ігноруванням порушення інших.

Зараз ситуація дуже схожа. Мені понавидавали покарань, з якими я не погоджусь категорично. Було видано "MG", "Неповажливе ставлення", "PG", "NoNRP".В якому місці адміністратор побачив "Неповажливе ставлення", "PG", "NoNRP" - я не розумію.

Щодо "Неповажливе ставлення" - за весь час поки автор скарги поводився неадекватно, кричав та сперичався - я до нього навіть на ти, майже не зверталась (пару раз і то в офтоп).
"PG" - автор скарги не стріляв взагалі по мені в момент удару його тайзером, + до того ж я зайшла зі спини. На одного держ слубовця припадає 2 неофа, чому я мала тікати, якщо на БП в момент затримання Алієва, було 3 поліцейських і він один?
"NoNRP"
- взагалі не розумію як могло з'явитись, адже всі дії були відіграні. На запитання "де побачив це адміністратор?" - я почула відповідь від ГА - "Що він запитає та відповість мені в особисті телеграму". Але ні від адміністратора, ні від ГА - ЖОДНОЇ відповіді не надійшло. За компенсацію ніхто нічого не казав.
Я наголошувала тоді, і наголошую зараз, якщо адміністратор не почув відігровки, - то я маю відкат зі звуком з свого боку. Але зрозуміла річ, мою сторону до уваги ніхто не брав. Хоча і зняття кайданок я озвучувала і обшук теж, і це навіть на його відкаті хоч погано але чути.

Далі
Яким чином адміністратор Судаков видає CapsLock гравцю Нао Сонаті, якщо порушення це було від гравця Кирюха Бархатний [102223]. На тайм-коді 08:40 з відео автора.
Тобто адміністратор за порушення іншого гравця карає мого напарника.
Самому автору не було видано порушення "NoNRP" та "MG" - яке мало місце бути. Тайм-код: 04:53.

Далі - друг автора скарги Деніс Корж (85168) виходить з гри на моменті 05:17 одразу після фрази в дс - "перезайди і будеш сидіть час" - думаю це саме вихід, а не "виліт". А на моменті 04:00-04:17 - чітко видно що мої колеги його затримали та проводили процесуальні дії. Просто Амір Алієв автор скарги, дуже вміло відвернув камеру, щоб приховати порушення своїх людей.
Адміністратор і цей факт проігнорував.

І тепер питання де справделивість при розгляді скарги?
Яким чином, людина яка все відео виживала купу мату, писала капсом, та ставилась до нас неповажливо - отримала від цього адміністратора - покарання на 30 хв муту, тоді як інші мої колеги, навіть мату не вживаючи - отримали по 30 (на рівні з ним) і по 120?
Гравцю Кирюха Бархатний [102223] не видали покарання по пункту "Образа гравців" + "Капс" + "MG" + 5.4. "Flood".
Надаю скріншоти від свого боку для об'єктивного перегляду. Ці мати і така кількість флуду, це реально мут 30 хв? Тоді як люди які наговорили значно менше і просто повелись на провокацію отримали 120. Раніше за схоже взагалі бан давали. Це є дуже несправедливо та упереджено до працівників НПУ. Мені відпочатку адміністратор видавав 60 хв муту, тобто по його логіці - я накосячила більше ніж цей доволі неадекватний гравець і лише потім відредагував на 15.

Дуже багато порушень з боку тих громадян адміністратор Судаков пропустив повз, і це є набагато серйозніші порушення ніж від мене чи моїх колег.

Переглянувши все відео я на побачила порушення "Неповажливе ставлення", "PG", "NoNRP" від себе та "CapsLock" гравцю Нао Сонаті. На моє прохання вказати де це та чому так розглядалась скарга, лише з одного боку - мені ГА Берлінов сказав, що він поговорить, передивиться та з'ясує, але минула майже доба - у відповідь на питання в телеграмі - лише ігнорування мене.

Прошу справедливого перерозгляду скарги. Видачу покарання авторам, та як мінімум компенсація за такий несправедливий розгляд по відношенню до мене.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): сама скарга решта вище є
5. Дата порушення: 07.06.2026

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,255
Реакції
5,149
Бали
253
Вітаю!

Оскільки відбулась зміна керівництва, новий головний адміністратор буде слідкувати за роботою даного адміністртара та в разі порушень буде отримувати покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі