Розглянуто Тільки для Admin // 03 Сервер

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Old_2022

Старый Форумщик
Реєстрування
21 Лис 2022
Дописи
196
Реакції
45
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Савочкін, Переглядати Admin
  2. Особистий нікнейм: Хьюго Картье 69
  3. Суть скарги: Доброго дня пан Admin, Діло в тому що я подавав багато скарг Тик що я неможу зайти на свій аккаунт на 03. Тим часом це всі відповіді від Савочкина Тик. Я реально впевнений що в мене така пошта тому що раніше я подавав цю скаргу Тик, де була така пошта та мені її приняли. Є 1 варіант що мене могли взламати, але міг би якось я з вами звязатись та обсудити це щоб доказати що аккаунт мій. Савочкін просто відмовляє мою скаргу та я не знаю що робити, я хочу повернути свій аккаунт просто з легендарним айді. Також я в скарзі подавав що це може бути із за того що в мене новий пк. Але я незнаю ще раз говорю. Я б пропонував не на форумі сидіти та печатати а поговорити якось звязатись щоб ми обсудили з вами що це таке може бути. Так як для мене цей аккаунт важливий. Також докази про то що це мій аккаунт може бути в моїх раніших дописах або я незнаю як ще справлятись з тим.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
  5. Дата походження:

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, шановний гравець я вам вже надав більше ніж 5 разі відповідь, вказуєте не вірно пошту, к обліковому запису прив'язна зовсім інша пошта, наступний раз ваш форумний обліковий запис буде заблоковано за правилами форуму.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі