Розглянуто Тільки керівнику проекта

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ambasadorik

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
3 Кві 2024
Дописи
414
Реакції
791
Бали
111
1.Олег Галицький
2.Станіслав Флібюстер
3. Шановний керівник проекту, я поважаю Вашу працю, але останні зміни до правил дуже знецінюють неофіційні організації! Я писав раніше скаргу тик і тик, по деяким пунктам внесли зміни(можливо з моєї скарги, можливо ні), але решта залишилась без змін, а навіть гірше
3.7. Дозволено нападати на військову частину упродовж такого часу: 16:00-18:00 та 20:00-22:00
як так? Це час коли активно грають бізвари/території/івенти… рахую це не логічно! ЗСУ підсилили сухпайом, надали кучу пільг, а ви ще більше врізали час нападу! В цей час і так рідко нападали… тепер вони зовсім будуть сумувати.
Друге це те що прибрано правило що дозволено відбивати свого співкланівця коли його арештувала поліція/сбу. Скільки разів була ситуація в 4х катаємось , нпу запакував 1 гравця… і ми зробити нічого не можемо тому що це ДМ.
Це РП проект чи робиться Держ проект?
бажання знаходитись в неофіційних організаціях з кожними змінами правил все менше і менше! Ви забираєте все задоволення та хліб
готовий вийти на діалог ambasadorik
4. https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...-відбуваються-у-правилах.312892/#post-1317910
5. 23.09.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Зміни в правилах які скоротили час нападу на ВЧ не знецінюють неофіційні організації, а навпаки балансують їх та держ. структури. При попередніх правилах клани мали змогу "винести" склад БК ВЧ вночі чи під ранок просто користуючись ситуацією, коли більшість гравців спить.

Дані зміни фактично зводять обидві сторони до чесних годин коли всі можуть підготуватись чи то до нападу чи то до оборони. Особисто перевірено, що навіть в години максимального активу ЗСУ вам достатньо лише трошки краще підготуватись по онлайну та по оснащенню аби мати перевагу.

Вдалих нападів на ВЧ та гарної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі