Розглянуто Тількі Для Сергія Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Русік Ухилянтович

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Тра 2024
Дописи
216
Реакції
46
Бали
31
Нікнейм адміністратора:lera_kl1-CP
Особистий нікнейм:93600
Суть скарги: Я Максимально не згідний з лерою томущу відкинути на місяц часу за таке це як тобто я за оскав тіпа родних після чого мені дали бан не було ні скарги ні чо лері це скинули вона забанили як це так ці оски були не в грі а в посторонній програмі раніше за це було покарання а зараз його прибрали я розумію що адмін може піти проти правил та видати за це бан але вона не знає помну ситуацію яж просто не почав його оскать булаж якась стичка чи в грі чи ще десь я думаю це не норм давайте даже візьмем ситуацію з Данилом Донецким де він кажний день в пару разів хуже оскав родних на його всі жалувались йому нічо не робили вдруг я тут один раз за оскав все мені зразу бан я не розумію чому таке ставленя до обичних гравців чуть шо зразу покарання а для таких як він це треба добиватись місяцами цього щоб видали і то йому дали на 14 днів а мені на 30 хотя він кажу на багато частіше і хуже говорив даже не очітую те що він слив дані дівчини і то йому це зішло з рук а тут за таке мене відкинули тай ще на стількі часу я потребую розбану або зменшити покарання
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження:16.04.25

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

Покарання було видано згідно з правилами UKRAINE GTA
Незалежно від того, де саме відбулась ситуація, ваша поведінка прямо порушує принципи спілкування.
Що стосується інших гравців, згаданих у скарзі - кожен випадок розглядається окремо, і наявність інших порушників не є виправданням для вашої поведінки.

Крім того, при прийнятті рішення було враховано вашу історію попередніх порушень та загальний стиль спілкування.
Згідно з правилами, ГА має право відходити від регламенту покарань у ситуаціях, а також надавати відповідь на скарги, навіть якщо вони написані на моє ім'я.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі