- Реєстрування
- 24 Вер 2023
- Дописи
- 82
- Реакції
- 16
- Бали
- 11
1. Нікнейм гравця: Тімофєй Тригуб 30978, Данюшечка Овнбесмертний 4312, Олексій Гоуст.
2. Особистий нікнейм: Ділан Алтонен
3. Клан порушника: Forbes, MersiFamQ, 3 гравець без клану.
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги:
Задля усіх доказів Я прикріплю 2 відео-докази, також Ви сможете побачити, що Я також неадеквтано висловлювся, тому
на ваш роздум Ви можете видати мені покарання.
Тайм-Коди першого фрапсу: 3:47 - в чаті можна побачити MG від гравця "Данюшечка Овнбесмертний". 4:29 - DM in GZ, 1 раз, та також образи декілька секунд тому, далі мене ще раз вб'ють.
Тайм-Коди другого фрапсу: На другому же фрапсі якщо зрівняти час першого та другого фрапсу то вийде, що вбили вони мене через 5-10 хвилин після моєї смерті, що є RK.
6. Докази (скріншот/відео):
Перший фрапс:
Другий фрапс:
7. Дата порушення: 13.05.2024
2. Особистий нікнейм: Ділан Алтонен
3. Клан порушника: Forbes, MersiFamQ, 3 гравець без клану.
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги:
6.1 "MG" Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять інформацію з реального світу, в ігровий світ (змішування чатів).
7.9 RK (RevengeKill) - 1) Вбивство гравця з метою помсти; 2) Повернення на місце смерті протягом 15 хвилин; 3) Вбивство одного і того ж гравця кілька разів.
7.22 Заборонено DeathMatch in GreenZone (DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина.
7.9 RK (RevengeKill) - 1) Вбивство гравця з метою помсти; 2) Повернення на місце смерті протягом 15 хвилин; 3) Вбивство одного і того ж гравця кілька разів.
7.22 Заборонено DeathMatch in GreenZone (DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина.
на ваш роздум Ви можете видати мені покарання.
Тайм-Коди першого фрапсу: 3:47 - в чаті можна побачити MG від гравця "Данюшечка Овнбесмертний". 4:29 - DM in GZ, 1 раз, та також образи декілька секунд тому, далі мене ще раз вб'ють.
Тайм-Коди другого фрапсу: На другому же фрапсі якщо зрівняти час першого та другого фрапсу то вийде, що вбили вони мене через 5-10 хвилин після моєї смерті, що є RK.
6. Докази (скріншот/відео):
Перший фрапс:
7. Дата порушення: 13.05.2024