Відмовлено Тімур Ведмедь

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Соколoв

ГС Держ | Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
12 Чер 2024
Дописи
633
Реакції
383
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Тимур Ведмедь
  2. Особистий нікнейм: Андрій Соколовський
  3. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація зіткнувся з проблемою що данний адміністратор розглянув скаргу "Тут" що я вбив гравця хоча данний гравець без ІС причини затримав мого друга та сразу надів кайданки потім данний гравець почав убігати та сів в авто коли по ньому був відкрити вогонь також адміністратор видав покарання ДМ в ЗЗ хоча вогонь який я відкрив був не у зеленій зоні тут тим самим по правилам UG коли співклановця кафают ми маємо право відкрити вогонь
  4. Також адміністратор видав покарання за ДМ Кар хоча ми відкрили вогонь тому що співробітник почав тікати і по рп процесу ми мали право відкрити вогонь
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/дм.292481/post-1188893
  6. Дата походження: 23-24.05.2025

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, Ваш товариш відкрив вогонь в сторону державного службовця, за що в моменті був затриманий згідно законів, цей момент зафіксовано на відео у скарзі. Щодо стрілянини в зеленій зоні покарання видано вірно, якщо приблизити мапу на цій частині, Ви побачите точну картину. Якщо людину з Вашого клану затримують - це не надає право одразу відкривати вогонь. Ви можете піднести це в rp - форматі, погрозою вбивством, маючи маски на обличчі, більшу кількість осіб тощо з метою звільнення товарища від арешту, але затримання в кайданки не є підставою для вбивства працівника поліції, ознайомлюйтесь з деталями правил.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі